середа, 25 серпня 2010 12:38

Ліндсі Лохан продовжуватиме лікування від алкозалежності вдома

Ліндсі Лохан продовжуватиме лікування від алкозалежності вдома

Скандально відому 24-річну американську актрису Ліндсі Лохан достроково виписали з медичного центру при Каліфорнійському університеті, де вона проходила примусовий курс лікування від алкогольної залежності.

Згідно з рішенням суду, Лохан повинна була провести в клініці 90 днів, проте потім термін її реабілітації був скорочений до 30 днів. В результаті, Ліндсі залишалася в Медичному центрі всього 13 днів: при цьому, 18 серпня актриса отримала коротку відпустку і на 2 дні залишила лікарню, відправившись у своїх особистих справах.

За словами близьких Ліндсі, в реабілітаційному центрі вона присвячувала своє дозвілля малюванню. Найближчим часом їй належить продовжити лікування амбулаторно.

За неофіційними даними, Лохан виписали з клініки достроково тому, що лікарі, котрі обстежили її, некоректно поставили їй діагноз і тривале лікування не було потрібно.

Документи про звільнення Лохан з клініки були підписані у вівторок, 24 серпня. В середу, 25 серпня, повинне відбутися чергове засідання суду у справі актриси, яка була визнана винною в порушенні умов чотирирічного випробувального терміну (він був призначений їй за керування автомобілем в нетверезому стані в 2007 році). За відомостями порталу TMZ.com, сама Лохан не буде присутньою на слуханні.

Нагадаємо, 2 серпня Лохан вийшла з в'язниці, де відбувала незначний термін за керування автомобілем в нетверезому стані та спробу позбавитися від "браслета злочинця". Суд засудив її до 90 днів позбавлення волі, але Ліндсі пробула у в'язниці всього лише два тижні. Причинами дострокового звільнення були названі переповненість в'язниці та зразкова поведінка Лохан.

Після в'язниці актрису направили на примусове лікування. Курс реабілітації вона проходила не тільки під наглядом медичного персоналу клініки, але також і під контролем співробітників наглядових органів - вони стежили за дотриманням розпоряджень суду.

NEWSru Israel

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан продовжуватиме лікування від алкозалежності вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути