середа, 07 липня 2010 08:55

Ліндсі Лохан зі сльозами на очах благала не відправляти її у в"язницю (ФОТО)
6

Суд американського штату Каліфорнія визнав актрису Ліндсі Лохан винною в порушенні умов пробації (умовного терміну, коли засуджений знаходиться під наглядом спеціальних органів), яку вона отримала за керування автомобілем в нетверезому стані. Зірка Голлівуду засуджена до 90 днів в'язниці.

Актриса зі сльозами на очах благала суддю не відправляти її у в'язницю, пояснюючи, що через щільний робочий графік їй складно було дотримуватись умов пробації і відвідувати всі необхідні заходи. Суддя, проте, залишилася невблаганна. Вислухавши вирок, Лохан розридалася. Заспокоювати її довелося адвокату.

Лохан буде зобов'язана не пізніше 20 липня розпочати відбувати тюремний термін, після якого вона пройде спеціальний курс лікування.

Суддя Верховного суду міста Беверлі-Хіллс Марша Ревел постановила, що 24-річна Лохан прогуляла сім освітніх лекцій про шкоду алкоголю, відвідувати які їй було наказано в 2007 році за керування автомобілем в нетверезому стані. В кінці травня суд Лос-Анджелеса також зобов"язав актрису регулярно здавати аналізи на вміст алкоголю і наркотиків в крові і носити спеціальний "антиалкогольний" браслет.

Проте актриса порушила умови наглядового режиму. Свідоцтвом цього стали свідчення спеціального браслета, який Лохан зобов'язана носити, не знімаючи, на щиколотці до 6 липня. Як повідомлялося раніше, браслет, що фіксує вміст спиртного і наркотиків в організмі, злетів з ноги актриси. Це трапилось після церемонії вручення кінонагород музичного телеканалу MTV в неділю, 6 червня, і святкової вечірки, що зазвичай супроводжується пиятикою.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан зі сльозами на очах благала не відправляти її у в"язницю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути