Ексклюзиви
неділя, 02 травня 2010 10:32

Ліндсей Лохан лежала роздягненою у крові (ФОТО)

Американська кінозірка і співачка 23-річна Ліндсей Лохан, знялася у фотосесії в американського фотографа Тайлера Шилдса для його книги "The Dirty Side of Glamor".

На одній з фотографій зірка лежить на підлозі замазана кров'ю. На стінах також видно криваві плями. На іншому знімку Ліндсей Лохан розмахує пістолетом. В іншій руці у зірки запалена сигарета.

"Велика фотосесія минулої ночі. Тайлор Шилдс зробив це знову. Все це відбулося", - написала кіноактриса на своїй сторінці у "Twitter".

"Кожен має якесь уявлення про Ліндсей Лохан. Минулої ночі я мав задоволення її побачити", - додав знаменитий фотограф.

Джерело на знімальному майданчику повідомило, що зірка виглядала щасливою, незважаючи на недавні непорозуміння з батьком і екс-подругою Самантою Ронсон.

"Вона завжди знає, як рухатися у правильному напрямку", - сказали на телебаченні.

Зіркова кар'єра Ліндсей Лохан почалася у трирічному віці. Почала з кар'єри моделі в агентстві "Ford Models". У 10-річному віці отримала свою першу роль у кіно.

Відома також скандальною поведінкою. У 2007 визнала себе винуватою у вживанні кокаїну. Їй дали день в'язниці і 10 днів громадських робіт.

Протягом 18-місяців зустрічалася з 32-річною Самантою Ронсон. Пара розійшлася рік тому. Лохан стверджувала, що батьки і друзі Саманти не могли змиритися з її орієнтацією. Крім того надокучали папараці. Розійшлися після сварки в готелі Лос-Анджелесу, коли Саманта застала свою подругу в компанії молодого чоловіка. Після цього посварилися. Свої думки стосовно стосунків зі Самантою Ронсон Ліндсей Лохан розмістила у "Twitter".

У 2005 році за версією журналу "FHM" зайняла десяте місце у списку "Ста найсексуальніших жінок". Три роки тому журнал "Maxim" розмістив ім'я Ліндсей Лохан на першу сходинку у списку "Hot 100".

Gazeta.ua за матеріалами The Sun
Зараз ви читаєте новину «Ліндсей Лохан лежала роздягненою у крові (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути