Ексклюзиви
вівторок, 30 березня 2010 11:31

Ліндсі Лохан може померти найближчим часом

Близьке оточення американської актриси Ліндсей Лохан намагається переконати її знову звернутися за допомогою до реабілітаційної клініки.

23-річна американська актриса Ліндсей Лохан ніколи не відрізнялася хорошою поведінкою: вона заарештовувалася за водіння автомобіля в нетверезому стані, потрапляла до реабілітаційної клініки, зустрічалася з дівчиною - діджеєм Самантою Ронсон.

Однак останнім часом на сторінках західних таблоїдів із завидною регулярністю з"являються фотографії Ліндсей в жахливому вигляді. На більшості знімків з останніх світських вечірок у неї скляний, відсутній погляд.

Нещодавно її в стані сильного алкогольного сп"яніння винесли з нічного клубу охоронці, а напередодні вона з"явилася на нічній вулиці, ледве тримаючись на ногах, вся усипана якимсь білим порошком.

"Якщо вона не отримає кваліфіковану допомогу, вона помре найближчим часом, - стверджує близький друг актриси в інтерв"ю TMZ. - Ми відчуваємо, що скоро відбудеться щось страшне, якщо вона не звернеться за допомогою із вживання наркотиків".

Нагадаємо, що раніше подібну заяву робив батько дівчини. Він розповів, що актриса вживає болезаспокійливі препарати. На його думку, через зловживання ними дівчина може померти.

"Вона потребує тривалого лікування, - говорить Майкл Лохан. - Я побоююся гіршого. Пригадайте Елвіса Преслі, Анну Ніколь Сміт, Хіта Леджера - який, до речі, був її близьким другом. Це може трапитися через рік, місяць, тиждень - хто знає? Вона приймає безліч ліків, які не можна змішувати і вживати разом з алкоголем!"

Ліндсі ж у свою чергу стверджує, що ніякої залежності від болезаспокійливих пігулок і антидепресантів у неї немає. Після такого висловлювання батька актриса звернулася до суду з проханням офіційно заборонити Майклу наближатися до неї, і її позов задовольнили.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан може померти найближчим часом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути