понеділок, 16 березня 2009 14:12

Ліндсі Лохан може потрапити за грати

Ліндсі Лохан може потрапити за грати
В кінці минулого тижня верховний суд Беверлі-Хіллз видав ордер на арешт популярної кіноактриси Ліндсі Лохан у зв"язку з дорожнім інцидентом, що стався в 2007 році. Лохан обвинувачується в тому, що, знаходячись за кермом в стані алкогольного сп"яніння, врізалася в дерево. Крім того, їй також було інкриміновано вживання кокаїну і втечу з місця події.

В ході судових слухань, що відбулися два роки тому Лохан була засуджена до трьох років в"язниці умовно і відпущена на свободу з умовою пройти курс лікування від алкогольної та наркотичної залежності.

Причини появи нового ордеру поки не відомі, проте скоріш за все, що актриса не виконала вимоги суду. Адвокат Лохан Шон Чепмен Холлі стверджує, що цей указ став "результатом непорозуміння", оскільки його підзахисна діяла в суворій відповідності з вердиктом суддів.

Нові слухання у справі Лохан відбудуться 16 березня в суді Беверлі-Хіллз.

Минулої п"ятницю актриса влаштувала скандал біля будинку Джека Ніколсона на шосе Малхоланд-Драйв (Лос-Анджелес). Випивши зайвого на вечірці, що відбулася в готелі Chateau Marmont, вона безперервно дзвонила по інтеркому і вимагала, щоб "Джек" негайно відчинив їй двері.

Представники Ніколсона поки не коментують цей інцидент, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан може потрапити за грати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути