пʼятниця, 30 квітня 2010 16:55

Батько назвав Ліндсей Лохан ВІЛ-інфікованою

Батько назвав Ліндсей Лохан ВІЛ-інфікованою

Майкл Лохан, батько 24-річної актриси і співачки Ліндсей Лохан, на своїй сторінці в Twitter написав: "Правда полягає в тому, що моя дочка повинна жити залишок життя з ВІЛ". Він також заявив, що ця хвороба є наслідком її способу життя. Крім того, в мікроблозі окрім статті про хворобу співачки було розміщено і повідомлення про те, що 17-річна Ліндсей мала стосунки з Томмі Моттолою - екс-чоловіком Мерайі Кері.

Обидва ці повідомлення через деякий час були видалені, а сам Майкл Лохан пояснив появу цих записів тим, що його блог був зламаний якимсь хакером. Проте його дочка так не думає. Ліндсей вважає, що її татко, який вже неодноразово брехав в інтерв'ю, і цього разу намагається таким чином привернути до себе увагу.

"Він просто хоче грошей - він використовує мене, моє ім'я, мій статус, мою матір, братів і сестру, щоб дістати грошей на своє нове весілля", - цитує слова Ліндсей Лохан Entertainment and Showbiz.

Нагадаємо, що весілля 50-річного Майкла Лохана з 27-річною Мейджор Мейджор заплановане в Нью-Йорку на кінець цього року. Раніше Ліндсей вже заявляла, що від однієї згадки імені нової мачухи її може вирвати.

Нагадаємо, що у Ліндсей та її батька останні декілька років складаються непрості стосунки. Нещодавно він повідомив ЗМІ, що його дочка приймає заборонені препарати і збиралася накласти на себе руки, після чого Ліндсей подала до суду і вимагала заборонити батькові наближатися до неї.

А днями Майкл Лохан у супроводі поліції увірвався в будинок до Ліндсей, щоб, як він висловився, захистити свою молодшу дочку, 16-річну Алі, від згубного впливу Ліндсей.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Батько назвав Ліндсей Лохан ВІЛ-інфікованою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути