пʼятниця, 12 листопада 2010 17:03

Джонні Депп і Анжеліна Джолі познайомилися і потрапили на обкладинку журналу (ФОТО)

Голлівудські актори Анджеліна Джолі і Джонні Депп зараз разом знімаються в черговому фільмі "Турист". Зірки зізнаються, що до цих ролей ніколи не спілкувалися і не зустрічалися на екрані. Зараз вони прикрасили листопадову обкладинку Entertainment Weekly. В інтерв'ю журналу дві голлівудські мегазірки розповіли про свій перший спільний проект і про те, через що вони ніколи раніше не працювали разом і фактично не спілкувалися, при тому, що у Франції від будинку Джолі до Деппа лише година їзди.

Анджеліна як причину назвала той факт, що обидва вони - "не дуже товариські люди":

"Ми не дуже-то часто залишаємо свої будинки, особливо у Франції. Ми обидва вважаємо за краще бути закритими від зовнішнього світу", - сказала Джолі.

Депп розповів, що завжди був фанатом акторки і хотів зіграти з нею, але, коли це сталося, з'ясувалося, що він не був готовий до зустрічі з жінкою, яка постала перед його очима:

"Про Енджі і Бреда стільки всього пишуть. Вони як Елізабет Тейлор і Річард Бартон нашої епохи. Я знав, що вона - велика зірка, але не знав, чого від неї очікувати ...", - зізнався актор.

Нагадаємо, Анжеліна Джолі нещодавно взяла участь в фотосесії для журналу Vogue. Акторка також дала інтерв'ю, в якому розповіла про те, яке це жити з Бредом Піттом і за що вона любить чорний колір.

Spletnik

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп і Анжеліна Джолі познайомилися і потрапили на обкладинку журналу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути