пʼятниця, 12 листопада 2010 14:38

Анжеліна Джолі вдягла піджак на голе тіло (ФОТО)
5

Голлівудська акторка Анжеліна Джолі знялася у фотосесії для журналу Vogue. Акторка також дала інтерв'ю, в якому розповіла про те, яке це жити з Бредом Піттом і за що вона любить чорний колір.

"Бред надзвичайно сексуальний, але коли я думаю про нього, я перш за все згадую чоловіка, який має якості чудового друга і турботливого батька. Зізнаюся, що іноді я вмираю від любові до нього, особливо коли бачу його в оточенні наших дітей", - розповіла Джолі

За словами акторки, інколи вона готує для Бреда і шістьох дітей, але більше цим любить займатися їхній син Пакс.

"Іноді я готую, - називає вона свої домашні обов'язки. - Але взагалі, цим любить займатися Пакс. Я приходжу на кухню, коли видається вільна хвилинка. Меддоккс в цьому мене дуже підтримує. Нещодавно я приготувала дітям сніданок в школу, і він сказав: "Спасибі, мамо! Відмінна робота!", - поділилася акторка.

На інтерв'ю з Vogue Джолі прийшла в темному блейзері від Neil Barrett, брюках від Helmut Lang і в капелюсі від Ferragamo.

"Діти завжди питають мене - чому я так люблю чорний, - сміється вона. - Тому що я гот? "Ні", - відповідаю я, тому що цей колір дуже практичний", - сказала Джолі.

Акторка зізналася, що у неї є нічна сорочка, яка виглядає як сукня.

" У ній я можу спати, забирати дітей зі школи або піти на зустріч, лише додавши каблуки! Бред наді мною сміється ... ", - додала Джолі.

Нагадаємо, нещодавно папарацці сфотографували акторку, яка в Будапашті цілувалася зі своїм охоронцем.

Woman

Зараз ви читаєте новину «Анжеліна Джолі вдягла піджак на голе тіло (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути