субота, 06 березня 2010 09:17

Нову коллекцію Christian Dior надихнула ретро-романтика і Джонні Депп (ФОТО)
17

Дизайнер Джон Галліано представив свою нову модну коллекцію Christian Dior autumn/winter 2010/11. Модельєр надихався романтикою поетів 17-го сторіччя, але також використовував і більш сучасні елементи, як-от шляпи, які міг би носити Божевільний Шляпник, якого зіграв Джонні Депп в "Алісі у Країні Чудес" Тіма Бартона.

Також великої уваги модельєр приділив "кінній темі", вдягнувши моделей в чоботі для верхової їзди і жакети. Взагалі, загальний стиль нової колекції можна охарактеризувати, як "ретро-романтика". Активно використовувалися, шкіра і замша, хутро, а також тонкий шовк.

Присутні на показі мод знаменитості, такі як актриса Шарліз Терон та міністр фінансів Франції Кристина Лагарде схвалили модне шоу гучними оплесками. Сам Галліано вийшов на уклін перед публікою, вдягнутий наче поет 17-го сторіччя - у романтичну сорочку і замшеві брюки, заправлені у чоботі для верхової їзди.


Зараз ви читаєте новину «Нову коллекцію Christian Dior надихнула ретро-романтика і Джонні Депп (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі