Ексклюзиви
понеділок, 12 квітня 2010 15:47

12-річний син вбив батька-зека

12-річний син вбив батька-зека

В суботу 10 квітня у селі Топільниця Старосамбірського району Львівщини 12-річний Іван Курило ножем вбив батька Романа, 38 років.

Хлопець заступився за матір Ярославу. Про це кореспондента Gazeta.ua повідомило джерело в Старосамбірському райвідділі міліції.

"Вбитий Роман вже відсидів термін в тюрмі за крадіжку. Часто випивав. П"яний бив жінку та сина. Того дня знову вдома в них була сварка. Іван, хоч і на зріст зовсім малий і хрупкий, заступався за маму, просив батька не бити її. Зі стола взяв ніж і сховав під футболку. Батько то побачив, вхопив його за грудки та почав душити".

"Тоді хлопець вихопив ніж і тричі вдарив. Спочатку по руці, потім по грудній клітці, але то були такі різані дотичні удари. Останній раз зверху вниз вдарив під ключицю і ніж пробив легеню", - розповіли в міліції.

Роман Курило помер за кілька хвилин. Міліцію викликала мама хлопця. Наразі в райвідділі кримінальної справи не порушили. Перевіряють чи це було навмисне вбивство, чи перевищення межі самозахисту

Зараз ви читаєте новину «12-річний син вбив батька-зека». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути