четвер, 18 лютого 2010 16:59

В німецькій школі зарізали вчителя (ФОТО)

Німецьке місто Людвігсхафен шоковане - одній із шкіл міста чоловік зарізав ножем вчителя. Поліція повідомила, що інцидент стався в четвер о 10 ранку. Поліцейські отримали виклик, і вже за декілька хвилин були на місці події. Трохи пізніше під"їхали антитерористичні підрозділи, пожежники і швидка допомога.

Інформація про напад залишається вкрай суперечливою. Відомо точно, що внаслідок атаки в машині швидкої помер від отриманих ран вчитель школи.

Представник поліції повідомив, що за підозрою у вбивстві затримали 23-річного чоловіка. За даними ЗМІ він був озброєний ножем і накинувся на декількох викладачів. Досі не відомо, чи був він якимсь чином пов"язаний зі школою.

В школі Людвігсхафену вчаться 3200 учнів і працюють 130 вчителів. Після інциденту вся будівля була евакуйована. Поліція також очепила весь район навколо. Учням надають психологічну допомогу.

Напади в німецьких школах не є рідкісними. В березні минулого року в школі в Віннендені 17-річний Тім Кречмер вбив 15 осіб, а потім покінчив життя самогубством.

У вересні вісімнадцятирічний студент, озброєних пляшками з горючою сумішшю, сокирою і двома ножами, увійшов до гімназії в місті Ансбах в Баварії, поранивши вісім осіб.

Gazeta.ua за матеріалами Tvn24

Зараз ви читаєте новину «В німецькій школі зарізали вчителя (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути