середа, 09 грудня 2009 07:12

Яценюк зателефонував Губській і викупив свою ляльку
6

У столичному розважальному центрі ”Арена” продали 10 ляльок політиків. Скульптор Олександр Алексєєв (на фото) зробив їх із пап’є-маше. Зліва направо — Інна Богословська, Петро Симоненко, Олег Тягнибок, Володимир Литвин і Леонід Черновецький
Фото: фото: Тарас ПОДОЛЯН
На аукціон прийшла власниця нерухомості в Лондоні Катерина Фесенко. Рік тому вона народила доньку шестиразовому чемпіонові світу з плавання Олегу Лісогору.  На початку цього року пара розлучилася
Артист Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки розважає учасників аукціону. Участі в торгах не бере
На сцені виступає дівочий гурт ”А.Р.М.І.Я”
Заступниця голови Київської міськадміністрації Ірена Кільчицька замовила шампанське ”Майот Шандон”. Пляшка  напою коштує 100 доларів

За $170 тис. у столичному розважальному центрі "Арена" продали 10 ляльок політиків із пап"є-маше. Аукціон організувала дружина депутата-"бютівця" Богдана Губського 45-річна Євгенія.

— Торік найдорожче продали ляльку Юлії Тимошенко. За неї віддали 102 тисячі гривень. Купили обладнання для онкохворих дітей. Ще хочемо придбати апарат для переливання  крові в Інститут клінічної радіології. Там є два на 30 дітей, треба стояти в черзі. У вересні через це померла 8-річна Таня.

Жоден із політиків не прийшов, — скаржиться Губська. — Тільки Яценюк зателефонував. Сам викупив свою ляльку, щоб нікому не дісталася.

Ляльки-політики заввишки 1,5 м від шиї до п"ят помальовані білою фарбою.

— Хотів зробити їх богами, — пояснює скульптор Олександр Алексєєв, 47 років. — Янукович — Зевс, Богословська — Афродіта. Найважче було виліпити Тимошенко. У неї правильні риси обличчя. Переробляв її три рази. Ющенка вирізьбив із піднятим догори вказівним пальцем. Київського мера Леоніда Черновецького — зі складеними на грудях руками.

30-річний Максим Лавринович прийшов подивитися як продають ляльку його батька, першого віце-спікера Олександра Лавриновича. Максим працює в міжнародній аудиторській компанії "Артур Андерсен". В аукціоні участі не бере.

— Я абсолютно вне политики, — каже російською, легко переходить на українську. — Ніколи не обговорюю політику вдома. А фігура батька вийшла непогана.

Її купують за $11 тис. Стільки ж дають за Ющенка, Литвина, Симоненка. На 1 тис. менше пропонують за Богословську. Найдешевше купують Олега Тягнибока — за $4 тис.

У чорній шкіряній міні-спідниці й ботфортах сходами підіймається заступник київського мера Ірена Кільчицька, 40 років. У руках тримає коричневу сумочку Hermes, на якій теліпається золотий бегемотик. Піднімає бокал із шампанським "Майот Шандон", пляшка якого коштує $100. Сідає на червоний диван біля Губського. Говорить із ним голосно, часто жестикулює.

— Гроші на благодійність Губським передам пізніше. Сьогодні з собою нічого не взяла, — повз неї проходить ведуча Катерина Осадча. Вона в короткій шовковій сукні. На стегнах плаття пом"яте. — Катю, яке в тебе гарне плаття. Де ти такі купляєш?

За статуетку Юлії Тимошенко змагаються четверо бізнесменів. Російський банкір Олександр Антонов, 59 років, купує її за $48 тис.

— Поставлю в кабінеті. Вона подобається мені як жінка. Шкода, що не можу голосувати за неї. У нас немає таких харизматичних жінок-політиків, — каже.

Антонову вручають подяку і квитанцію. Гроші він має сплатити протягом трьох днів.

— Невже й Богословську купили? Кому вона треба, — дивується 36-річний Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки. Згадує, як із мільярдером Віктором Пінчуком їздив у Венецію. — За проїзд на гондолі віддала 50 євро. Якби знала, що так дорого, тих 2 метри краще проплила б.

На аукціоні зібрали на $150 тис. менше, ніж два роки тому.

— Певно, криза позначилася на бізнесменах, — перешіптуються дівчата в білих гольфах із короткими рукавами. Вони розсаджують пізніх гостей за вільні столики.


Зараз ви читаєте новину «Яценюк зателефонував Губській і викупив свою ляльку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути