Соцмережи : ефективне просування продукту с гарантією.

Сьогодні дана тема є дуже актуальною для багатьох. Багато компаній, організації та підприємств вже мають свої акаунти в соціальних мережах: Вконтакте, Твіттер, Одноклассники, Facebook, Ya.ru, LiveJournal, Liveinternet та інших соціальних спільнотах мережі Інтернет.Навіщо їм це потрібно і що дає просування в соціальних мережах - тема цієї статті.
В першу чергу відзначимо те, що де хто сьогодні відноситься до даного способу просування бренду, компанії, своїх товарів та послуг відносно скептично.Одні оцінюють ефективність цього виду просування вельми високо, інші просто не бачать сенсу у всьому цьому. Навіть думки професіоналів розходяться.

Так що ж таке-просування в соцмережах-ефективний інструмент,чи просто данина моді? Давайте спробуємо розібратися.

Багато замовників часто припускаються однієї помилки - розглядають просування в соціальних мережах з точки зору реклами. Проте не варто плутати просування з рекламою. У першу чергу просування в соцмережах - це підвищення лояльності потенційних покупців - користувачів мережі.Але також це ще й підняття рейтингу в сервісах Яндекса і Google. Одночасно з цим, просування в соціальних мережах впливає і на формування іміджу компанії,наприклад,по виробництву зовнішньої  реклами-вивісок,лайтбоксів,об'ємних літер, і опосредковано-на зростання продажів.

Потрібно не просто зареэструвати аккаунти в різних соціальних мережах - необхідна постійна робота з аудиторією.Важливо привертати увагу цільової аудиторії соціальних мереж шляхом організації різних вікторин, конкурсів і т.д. Такы заходи дають можливысть не тылькы привертати увагу потенційних споживачив, але ї підвищити лояльність до просуваємого товару,послуги чи бренду.

Також важливо звернути увагу, на яку цільову аудиторію Ви розраховуєте свій продукт.

У всякому разі,просування в різних соцмережах,спрямоване на різну цільову аудиторію допоможе підвищити популярність і впізнаваність Вашого бренду, продукції або послуг.

Нужна реклама? Заказывайте: наружная реклама; лайтбокс (lightbox).Вывески.Объёмные буквы.Качество гарантируем!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі