Приручені звірі пана Януковича

"Альфа","Омега","Беркут","Сокіл","Грифон","Кобра","Барс","Ягуар","Гепард","Тигр",
"Леопард","Омега"...
Слідуючи цьому мислєутворюючьому ряду, уява малює м'ясоїдних хижаків, стрімко і нещадно вражаючих менш розторопних дрібних гризунів і ситих травоїдних,які за випадковою дуростью опинилися не в тому місці і не в той час, за що й приречені долею стати поживою.
Напевно, не варто пояснювати, що все це найменування силових спецпідрозділів, які знаходяться під керівництвом міністра МВС України.
Мається на увазі, що основне, і єдине, призначення формувань з настільки мальовничими назвами - охороняти спокій громадян нашої держави.
Є якась сакральність в тому, що умовними лапками для цього мєнтовського прайду служать назви підрозділів з більш високим рівнем спеціальної підготовки - "Альфа" і "Омега".
Багато хто знає-це перша і остання літери грецької абеткі, в Біблії вони символізують початок і кінець часів.
Ось і виходить, що часи наші аж кишать озброєними до зубів монстрами в масках, у всяку мить готових виконати, як показує гіркий досвід української дійсності, будь-який наказ своїх вожаків.І лякають вони не злочинців-ті їх,до речі, і не бояться, знаючи, що завжди можна домовитись,-тріллерінгу підлягають блеющіє про права людини журналісти, студенти, пенсіонери, інваліди, ветерани та інші жуйні, розумно відгороджені від "покращення вже сього дня" високим парканом Верховної Ради. Який, до речі, був споруджений в одну робочу зміну, без відома, як виявилося, будь-кого з керівників цієї благословенної установи.
Що ж,прототипи цих шаблезубих можуть тільки позаздрити своїм "однофамільцям" зі світу двоногих прямоходячих в куленепробивних шоломах і бронежітлетах - стільки у них їжі, що вистачить з надлишком ще не на одну зграю зберігачів спокою і благополуччя господарів нашого звіринця.

м.Київ

Яркие вывески.Профессионально.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі