На Росії демографічна катастрофа: країна вимирає

Путін довів Росію до демографічної катастрофи. Що далі?

Нещодавно новообраний президент Росії Володимир Путін заявив: країна вийшла на п'яте місце серед економік світу, посівши місце Німеччини. Але вони мають усі шанси потіснити і Японію, яка зараз перебуває на четвертому місці. Жити стало краще, купівельні спроможності громадян зростають на очах. Однак самі росіяни - цієї економічної величі чомусь не помічають. Вони не хочуть народжувати.

МОЗ РФ звітує - народжуваність в "ісконно русскіх" регіонах країни впала до історичного мінімуму часів Другої світової війни. Щорічно тут помирає понад півмільйона людей. Показники смертності чоловіків у віці 35-40 років удвічі вищі, ніж у жінок. Що ж сталося? Нікому і в голову не приходить, що причиною такої катастрофи є загибель сотень тисяч російських чоловіків у м'ясних штурмах на українській землі. Росіяни визнають, що протягом останніх 30 років економіка й демографія сповзали у прірву, однак жодним чином не пов'язують це з політикою Путіна, яка у прямому сенсі знищує країну. За кремлівського карлика на останніх виборах проголосували 88% виборців.

Навіть Z-пропагандисти визнають: бідність і катастрофічне скорочення народжуваності - це плата за бездарну економічну політику правління божевільного російського царька та роз'язану ним війну в Україні. І тим не менш - обома руками підтримують його згубну для цілої нації СВО.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі