Шоколад, білий хліб, майонез. Що їсти при схудненні?

Ділити продукти на хороші і погані – це відірвана від реальності звичка. Насправді ніщо не є білим. Будь-який продукт має з точки зору здоров'я і схуднення унікальні характеристики

Чи можна при схудненні їсти білий хліб, шоколад, пити молоко, їсти грушку і ще багато продуктів? Поговоримо про це.

Почнемо з молока. Це – рідка їжа. А вона погано насичує порівняно з твердою. Мінус? Так. Але в молоці є багато білка, а він є найситнішим макронутрієнтом. Тож білок робить молоко ситним. Окрім того білок, який міститься в молоці, є повноцінний. Відповідно він дозволяє нам при схудненні зберегти мускулатуру. Молоко при схудненні можна.

Далі – грушка. Вона містить цукор, але всього-навсього 10 відсотків від маси груші. Все решта – це вода, клітковина, що є факторами ситості. Окрім того в грушці багато вітамінів і мінералів. Це робить її дуже корисною при схудненні. Адже при схудненні ми недоотримуємо калорії і нам важливо їсти продукти, де багато вітамінів і мінералів. Тож грушу їсти можна.

Хлібці при схудненні дуже хороший та потрібний продукт

Шоколад. Дуже багато цукру, дуже багато жиру і це робить його дуже калорійним. Шоколаду легко переїсти, бо на одиницю об'єму і маси він містить багато калорій. Він не заповнює шлунок собою, викликаючи ситість. У ньому практично немає клітковини і мало вітамінів та мінералів. Але шоколад дуже смачний і дозволяє зробити дієту смачнішою, а життя радіснішим. І не дозволяє нам зриватися. Тому в дієту інтегруємо трішки шоколаду.

Білий хліб. Він зроблений з борошна вищого ґатунку, а воно – зроблене із зерна з якого забрали лушпайку в якій багато клітковини, вітамінів і мінералів. Але як же він пахне і який смачний! Як і шоколад білий хліб дозволяє зробити дієту смачною і нам не зриватися.

Хлібці. Вони виграють в білого хліба тим, що робляться з борошна другого сорту. Воно містить багато клітковини, яка робить нас ситими. До того ж тут набагато більше вітамінів і мінералів, ніж в білому хлібі. На одиницю маси хлібці дуже об'ємні та заповнюють собою шлунок. Тож хлібці при схудненні дуже хороший та потрібний продукт.

Яйце – це джерело якісного білка для тіла

Яйця. Містять холестерин, якого люди бояться. Але холестерин у яйці немає нічого спільного з ліпопротеїнами низької щільності, які є поганим холестерином, що шкодить серцево-судинній системі. Тому яйця нам не шкодять. В жовтку ж міститься неймовірна кількість вітамінів, які нам потрібні при схудненні і для здоров'я. Яйце – це джерело якісного білка для тіла. Зокрема для того, щоб людина зберігала свої м'язи. Але яйця не можна їсти сирими! Вони погано засвоюються.

Майонез. Точно не можна їсти через нереальну кількість калорій? Але як і шоколад він дозволяє нашу дієтичну їжу зробити смачнішою і не зриватися у великій кількості на тортики.

Тож усі продукти нам потрібні для різноманіття у харчуванні. Адже різноманітне харчування – смачне. Ми можемо різноманітним харчуванням забезпечувати себе необхідними речовинами. Ділити продукти на хороші і погані – це відірвана від реальності звичка. Насправді ніщо не є білим. Будь-який продукт має з точки зору здоров'я і схуднення унікальні характеристики. Воно дозволяють йому бути на столі людини, яка худне.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі