За "п'ять хвилин до провалу". У підрозділах ЗСУ наплив людей

Схоже, "хтось там" спромігся пояснити Зеленському, що "швидко завершити війну" не вийде

Здається, Київ "потроху" знову притомніє. Схоже, "хтось там" спромігся пояснити Зеленському, що "швидко завершити війну" не вийде. Тож він, нарешті, знизив призовний вік з 27 до 25 років. За рахунок цього, зокрема, уряд планує поповнити лави ЗСУ.

Як мені стало відомо десь тиждень тому, зі слів знайомих у ЗСУ - з лютого цього року збройні сили вже перебувають у процесі "глибокого реформування" підходів до залучення особового складу і "швидко поповнили" багато підрозділів купою людей, які "сиділи в тилу" більшу частину останніх двох років.

Попри всі успішні оборонні дії останнього тижня, ЗСУ все ще "вимінювали території на час

Подібним чином, схоже, ЗСУ організували ситуацію з артилерійськими снарядами (тобто – за рахунок залишків на складах з минулих часів). Кажуть, саме це є визначальною причиною того, що ЗСУ вдається спиняти російські атаки на захід від Авдіївки та в районі Роботиного. Принаймні повідомляють про те, що "ситуація зі снарядами покращилася.

Разом з тим, сталося це усе "за пʼять хвилин до провалу", бо попри всі успішні оборонні дії останнього тижня, ЗСУ все ще "вимінювали території на час", і ситуація ставала "дійсно критичною".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі