Кубло адептів "священної війни" в центрі Києва. Ми здобули?

УПЦ МП оголосила убивство українців "священною війною". Однак МАФ ФСБ-церкви на руїнах Десятинної справно працює - попри рішення суду

Гуляла сьогодні з друзями Пейзажкою і побачила, що МАФ УПЦ МП на території Десятинної далі живе і процвітає. Пригадуєте, ще восени 2023 було рішення Апеляційного суду Києва про його демонтаж? "Храм-кіоск" далі торгує свічками, іконами, якимись книжками, баба за прилавком проклинає "уніатов, бєзбожніков і хрістопродавцев", тобто у них все як завжди.

Я запитала відвідувачів (абсолютно сучасних, молодих, good looking людей), які заходили до цього МАФу, чи в курсі вони, що РПЦ оголосила війну проти України священною. Виявилось, що вони моляться за мир і вразумлєніє безбожників (тобто за мене), через яких власне і почалась ця війна.

Пригадуєте заяви Мінкульту, Карандєєва про перемогу над "осередком країни-агресорки в центрі Києва"? І що ж? А нічого. Осередок далі існує, ніякої перемоги нема. Рішення суду не виконане досі

Дивне враження. Чудовий день, сонячний Київ, цвіт і пахощі на Володимирській гірці, україномовне море людей, красивих, розумних облич, і раптом всередині цього старий жахливий метастаз. Пригадуєте заяви Мінкульту, Карандєєва про перемогу над "осередком країни-агресорки в центрі Києва"? І що ж? А нічого. Осередок далі існує, ніякої перемоги нема. Рішення суду не виконане досі.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі