Обама повертається: що це означає для України

Віце-президентом США після можливої перемоги Байдена може стати Мішель Обама

Дружина 44-го американського президента Барака Обами - Мішель Обама - може взяти активну участь, зокрема, у президентській кампанії цього року у США. Подейкують, що Джо Байден серйозно думає зробити їй досить привабливу пропозицію.

У політичних американських колах все частіше можна почути, що Мішель Обама може стати віце-президентом США за президента Байдена, якщо він переможе на президентських виборах цього року. Про це поки що не особливо публічно говорять, але це все частіше обговорюється.

Ходять чутки, що нинішньою віце-президенткою Камалою Харріс не всі задоволені - вона, мовляв, посередня і не має належної харизми

Ходять чутки, що нинішньою віце-президенткою Камалою Харріс не всі задоволені - вона, мовляв, посередня, і не має належної харизми, вона не особливо цікава тощо. Водночас її бояться усунути тому, що це може вдарити по голосах афроамериканців та представників національних меншин. А Мішель Обама вирішує багато питань. Вона ідеологічно дуже пасує демократам. Обама має хороші рейтинги, і вона теж дуже позитивно сприймається національними меншинами США. Юрист, адвокат, вона була дуже впливовою фігурою за часів президентства Барака Обами. Вона була гідною першої леді США. Так, її нерідко критикували через те, що вона жорстка. Але водночас навколо неї не було гучних скандалів.

Байден сказав, що віце-президентом буде жінка. Найімовірніше, саме так і буде. Зараз із боку демократів безпосередньо з Мішель Обамою йдуть на цю тему переговори.

Мішель Обами має сильний характер. У політичних колах її сприймають як могутню політичну постать. Зрозуміло, що кандидату Трампу буде набагато складніше діяти під час кампанії за участю у ній такого впливового та жорсткого ймовірного віце-президента від демократів.

Найімовірніше те, що віце-президентом при Трампі може стати губернатор Флориди Рон Десантіс

Трамп ще чітко не заявив, хто може стати віце-президентом у разі його можливої перемоги на виборах. Я гадаю, що можуть бути різні варіанти. Але найімовірніше те, що віце-президентом при Трампі може стати губернатор Флориди Рон Десантіс. З колишніх опонентів вони швидко стали друзями. Рон Десантіс знявся з кампанії тому, що зрозумів, що краще йому трохи стати віце-президентом при Трампі, ніж програти вибори ще на рівні праймеріз.

Спеціально для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі