Кривавий вищир ворога. Що всі мають нарешті усвідомити

Україна потребує підтримки сьогодні, бо завтра може бути пізно. Не лише для України, а й для всього світу

У ході масованого ракетного удару по Україні, який сьогодні вночі та вранці завдали російські окупанти, атаковані об'єкти критичної інфраструктури, промислові та військові об'єкти. Є загиблі та постраждалі. Про це повідомило 29 грудня у Telegram командування Повітряних сил ЗСУ. "Це була наймасовіша атака. Спочатку окупанти традиційно атакували Shahed з північного та південно-східного напрямку з подальшим рухом у західному напрямку. Всього зафіксовано 36 ударних БПЛА Shahed-136/131", - сказано у зведенні.

Як слушно зауважив президент України Володимир Зеленський, Росія била майже всім, що має у своєму арсеналі. Це були "Кинджали", С-300, крилаті ракети, БПЛА, стратегічні бомбардувальники запускали Х-101/Х-505. "Пологовий будинок, навчальні заклади, торговельний центр, багатоповерхівки та приватні будинки, комерційний склад, парковка. Київ, Львів, Одеса, Дніпро, Харків, Запоріжжя та інші міста", - перерахував постраждалі від масованої повітряної атаки міста та об'єкти президент України.

Ця атака не принесла Росії жодної користі. Це була помста

Ця атака не принесла Росії жодної військової користі. Вона не змінила нічого на полі бою. Вона стала помстою за те, що українські захисники підірвали в окупованій Феодосії російський великий десантний корабель "Новочеркаськ". Але ще більшою мірою це була помста всьому українському народові за те, що він не здається. Адже в Росії не приховують своїх планів.

Ось і заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв стверджує, що "Одеса, Дніпропетровськ, Харків, Миколаїв, Київ - російські міста, як і багато інших, тимчасово окупованих". Так, багато говориться і пишеться про те, що він рідко буває тверезим, коли озвучує чергову порцію загроз Україні та всьому світу, але все ж порівняйте сказане їм зараз із тим, куди завдавалися удари минулої ночі, і вам усе стане зрозумілим.

Росія прагне перетворити всю Україну на Авдіївку та Мар'їнку

Так, Росія прагне перетворити всю Україну на Авдіївку та Мар'їнку. У Кремлі не зупиняться ні перед чим задля досягнення своєї мети. І зараз не лише від самої України, а й від усього цивілізованого світу залежить, чи вдасться їм досягти своєї кривавої мети.

Немає і бути не може розмов про те, що "треба зберегти Росії обличчя". Там немає обличчя. Там є кривавий вищир

Немає і бути не може розмов про те, що "треба зберегти Росії обличчя". Там немає обличчя. Там є кривавий вищир. Там є бажання вбивати, трощити, окупувати, нести біль та трагедії. Причому не лише Україні. Ми ж чуємо, що в Росії давно вже кажуть, що "воюють із Заходом". Там уже погрожують Фінляндії, Молдові, Польщі, країнам Балтії. Там відкрито заявляють, що мріють "відновити СРСР", розпад якого Володимир Путін назвав "найбільшою геополітичною катастрофою XX століття".

Ось і зараз, завдаючи ударів по мирних українськіх містах, Росія перевіряє реакцію світової спільноти. Як вона діятиме - і від цього залежить те, як далі діятиме Росія. А вона готова бомбардувати міста багатьох інших країн світу. Тож їхнім громадянам треба добре подумати, перш ніж "втомлюватися" від війни в Україні. Тільки спільними зусиллями всієї світової спільноти можна і треба перемагати Росію. Україна взяла на себе цю історичну місію. Вона щодня втрачає своїх синів та дочок. Вона потребує підтримки. Тут і зараз. Бо завтра буде пізно. Не лише для України, а й для всього світу.

Спеціально для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі