Фігурі не зашкодить. Шість начинок для лаваша

Закуска із лаваша – безпрограшна страва. Готується за лічені хвилини і не вимагає особливих кулінарних навичок

Вибір начинки обмежується лише її калорійністю. В іншому ж те, чим начинити лаваш, залежить від індивідуальних смакових уподобань.⁣⁣ Ось шість прикладів смачних та низькокалорійних поєднань:

– нежирний сир + зелень + часник;

– курка + листя салату + помідор + грецький йогурт + діжонська гірчиця;

– слабосолена сьомга + свіжий огірок + зелень, + кілька крапель лимонного соку;

– консервований тунець у власному соці + листя салату + свіжий огірок + помідор + болгарський перець;

– вершковий сир (нежирний) + варені очищені креветки + зубчик часнику;

– сир + банан ( в духовку на 5-10 хвилин).

Також смачною і дієтичною начинкою для лаваша стануть:

• варене куряче або індиче філе;

• нежирні тверді сири;

• йогурти без добавок;

• знежирений сир;⁣⁣

• смажені гриби;

• овочі;⁣⁣

• будь-яка зелень;

• морепродукти (в тому числі морський коктейль);

• риба (особливо філе з нежирних сортів);

• хумус;

• маринована цибуля;

• часник (трохи)⁣⁣

В якості спецій в дієтичній начинці рекомендовано використовувати мелений чорний перець і сіль. Бажаючим заправити начинку найкраще користуватися рослинною олією, краще – оливковою. Якщо рецепт вимагає обсмажування, рекомендовано скористатися невеликою кількістю рослинної олії.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі