Саакашвілі вбивають у в'язниці на замовлення Путіна

Нинішнє керівництво Грузії, залежне від близького до Путіна олігарха Іванішвілі, слухняно виконує всі накази диктатора

Грузія відмовила Україні у передачі ув'язненого екс-президента країни Міхеіла Саакашвілі для лікування. Голова правлячої партії "Грузинська мрія" Іраклій Кобахідзе повідомив, що Тбілісі відкидає можливість проведення консультацій з Києвом на тему звільнення Саакашвілі. Він знову назвав заяви України "образливими", але сказав, що Грузія готова залишатися в режимі "односторонньої дружби". Про те, що дружба не може бути односторонньою, він, я впевнений, добре знає. І як політик, і як грузин.

Саакашвілі зміг перетворити країну, яка перебувала у владі кримінальних авторитетів, на демократичну та правову державу

Представники цього народу вміють по-справжньому дружити. Кажу це як людина, яка пишається дружбою з вірним соратником Міхеіла Саакашвілі, колишнім першим заступником головного прокурора Грузії Давідом Сакварелідзе. Пишаюся я і дружбою із самим Саакашвілі. Це політик світового масштабу, який зміг перетворити країну, що перебувала під владою кримінальних авторитетів, на демократичну та правову державу. Усі, хто бував у Грузії до приходу до влади Саакашвілі і відвідував її через кілька років по тому, констатували, що це дві різні країни.

Заслуги Саакашвілі перед Грузією оцінять нащадки. І їм, я впевнений, буде соромно за те, що цього всесвітньо відомого реформатора, демократа та патріота цинічно та планомірно вбивали у в'язниці. Так, саме вбивали! Кожен, хто бачив нещодавні кадри з в'язниці, здатний оцінити, наскільки жахлива зміна трапилася з життєрадісною людиною, що перетворилася на в'язня концтабору.

Народ Грузії перебуває в заручниках у своєї нинішньої влади

Керівництво України є цілком правим, вимагаючи негайного звільнення Саакашвілі. Насамперед тому, що загроза болісної смерті нависла над громадянином України. Цілком очевидно, що ми є свідками жахливої розправи над Саакашвілі, замовником якої є президент Росії Володимир Путін, а нинішнє керівництво Грузії, тотально залежне від наказів близького до Путіна олігарха Бідзини Іванішвілі, слухняно втілює цей наказ диктатора. Народ Грузії, по суті, перебуває в них у заручниках. Але все минає, і це теж минеться. Перемога України над путінською Росією спричинить крах усіх путінських сателітів. Паде і нинішній грузинський режим, який все більш відкрито підігрує Росії, яка вбиває українців. І тоді ми побачимо зовсім іншу Грузію. Ми побачимо країну, яку будував Саакашвілі. Ми побачимо країну-друга України.

Спеціально для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі