Готуємо шоколадний мус із вишнею. Це дуже смачно!

Шоколад і вишня - безпрограшне поєднання. Здавалося б, нічого особливого в цих двох, але їхній дует зробить ваш десерт неповторним

Це одне з моїх улюблених поєднань. Ділюся з вами рецептом шоколадного мусу з вишнею. Це дуже смачно!

Інгредієнти:

- Шоколадний мус-желатин

- 200 мл молока

- 100 мл вершків (1 частина), жирність не менше 30%

- 200 г чорного шоколаду

- 5 г желатину екстра пружного 240 bloom "Happy Baking + 25 мл води

- 250 мл вершків (2 частина) жирність не менше 30%

Вишнева начинка:

- 200 г вишні без кісточки

- 50 мл води

- 15 г кукурудзяного крохмалю

- 20 г цукрової пудри

Крок 1: Для приготування шоколадного мусу замочуємо желатин у воді кімнатної температури (1:5), залишаємо на 10-15 хвилин, щоб желатин набряк.

Крок 2: З'єднуємо молоко з вершками (1 частина), прогріваємо на вогні до паріння.

Крок 3: З'єднуємо з набряклим желатином.

Крок 4: З'єднуємо з шоколадом.

Крок 5: Пробиваємо занурювальним блендером до однорідної консистенції.

Крок 6: Накриваємо плівкою і прибираємо в холодильник, щоб маса охолола до температури приблизно 32С.

Крок 7: Збиваємо 2 частину вершків до стійких піків.

Крок 8: Об'єднуємо з підготовленою шоколадною основою. Мус готовий.

Крок 9: Укладаємо мус у прозорі стаканчики. Прибираємо в холодильник на кілька годин.

Крок 10: Для приготування вишневої начинки змішуємо всі інгредієнти. Відправляємо в сотейник. І при постійному помішуванні, на середньому вогні, доводимо до кипіння і зникнення присмаку крохмалю. Проварюємо 1 хвилину.

Крок 11: Укладаємо поверх застиглого шоколадного мусу.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі