Те, що Зеленський висміював, стало його ідеологією

Тож виникає питання: наскільки ця зміна є щирою?

Події останніх днів остаточно продемонстрували перехід Володимира Зеленського до "АрМоВіру" як наріжного каменя внутрішньої політики. Все, що він висміював і зневажав у свій допрезидентський період (а частково вже й під час нього), сьогодні стало владною ідеологією.

Не дивно, що в багатьох давніх прихильників такого курсу виникає резонне питання: наскільки ця зміна є щирою? Чи мова про лицемірство (або лицедійство)?

Що ж, навряд чи можна сумніватися, що Зеленський сьогодні відчув переваги нової ролі – незламного й безстрашного лідера нації, що протистоїть жахливій навалі могутнього й безжального ворога. І це прекрасно "продається" як усередині країни, так і на міжнародній арені, що надважливо для актора, який традиційно шукає оплесків і захоплення публіки.

Путін, за відчуттям Зеленського, образив його, зневажив і зрадив. І цю образу Зеленський йому не подарує

Але це, мабуть, не вся правда. Зеленський сьогодні щиро й запекло ненавидить Путіна. Адже він вважав себе "однієї крові" з московитами, розумів їх (як йому здавалося) і готовий був на найсерйозніші компроміси. Путін його, за відчуттям Зеленського, образив, зневажив і зрадив. І цю образу Зеленський йому не подарує. Що робить президента України ворогом Путіна найзапеклішим, ніж будь-який правдивий бандерівець.

Наскільки ви готові приймати перевтілення Зеленського за такої мотивації, справа ваша (особисто я – не дуже). Але розуміти це варто – просто заради любові до істини.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі