Сліпа немічна лють. Росіяни намагаються мститися

Коли я чую про ось таке жалюгідне залякування, це просто music for my ears

Оці закривавлені посилки з очима тварин в українські посольства нагадали мені одну кінематографічну історію з дитинства, яку переповідали у нашому дворі на Чоколівці.

Отже жила у сусідньому будинку на першому поверсі вихователька дитсадка, дуже симпатична та скромна дівчина Валя. І внадився до неї наполегливий залицяльник Гена. До того навріпливий, що Валя вже не знала, як його здихатись. Скаржилася, що Гена псіх, бандит, та ще до всього працює водієм на гімновозі. А вона ж таки з освітою, і Гена їй не пара.

Одного дня Гена під'їхав гімновозом під Валіни вікна, закинув трубу в кватирку до її кімнати і накачав кілька тон лайна

Гена кілька разів вривався до Валіноі квартири, хотів іі зґвалтувати, побив сусідів, які прибігли на Валіни крики. А потім одного дня, коли всі були на роботі, під'їхав гімновозом під Валіни вікна, закинув трубу в кватирку до її кімнати і накачав кілька тон лайна у помешкання тієї, яка відкинула його пристрасть. Після цього Гену таки посадили.

Безсила ненависть, оця сліпа немічна лють навіть недурних людей робить тупими, не те що бандитів і старих маразматиків.

Як добре, що народ-богоносєц так масово себе викриває!

Я коли чую про ось таку жалюгідну безсилу помсту, залякування, це просто music for my ears. Дуже потрібна і корисна річ для турбодеколонізаціі в головах українців, дуже.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі