Покидька Львова з паспортом РФ збираються поновити на посаді

У нас досі купа зрадників у мантіях. Як так сталось?

Ситуація максимально загрозлива. Вже від кількох незалежних джерел отримав інформацію, що росіянин і один з (екс-) очільників Верховного суду Богдан Львов домовився в Офісі президента про підтримку і повне сприяння.

Це означає відразу декілька речей.

Перша. Позбавляти громадянства Львова ніхто не збирається, попри петицію нашої захисниці Аліни Михайлової, що в рекордний строк набрала 25 тис. голосів. Це відкриває Львову шлях до поновлення на посаді судді ВС через напрочуд російський ОАСК (який, як і півтора роки до сьогодні, ніхто не ліквідовує).

Примітно, що справу Львова розглядає Євгеній Аблов, який свого часу зобов'язав "Беркут" розігнати Майдан

Примітно, що справу Львова розглядає Євгеній "шеф, давай учудім" Аблов – заступник голови ОАСК, який свого часу зобов'язав "Беркут" розігнати Майдан. А вже в цьому лютому на догоду росіянам ухвалював рішення про повернення в крісло президента Януковича. Тобто яким буде рішення Аблова, здогадатися неважко.

Йдемо далі. Повернення Львова на посаді фактично означатиме, що будь-якого суддю з російським паспортом, навіть якщо його наявність підтвердить СБУ (що сталося у випадку Львова) звільнити стане просто неможливо. Бо його все одно потім в рекордні строки поновлять. Що це означає для нацбезпеки, думаю, додатково доводити не варто.

Але це ще не все! Аблов і ОАСК планують не просто поновити Львова на посаді судді ВС. Це зроблять прямо напередодні З'їзду суддів, щоб максимально посилити перед ним Львова і послабити голову ВС Князєва, рішення якого, власне, й оскаржується.

Проросійська судова мафія планує зірвати призначення з'їздом восьми нових членів Вищої ради правосуддя, необхідне для судової реформ

За допомогою цього проросійська судова мафія планує зірвати призначення з'їздом восьми нових членів Вищої ради правосуддя (ВРП), необхідне для судової реформи. Це мінімум на рік заблокує формування ВРП, яка має давати згоду на арешт і затримання суддів-колаборантів, карати суддів-корупціонерів і наповнювати суди новими кадрами.

І тут найголовніше.

Вища рада правосуддя – не просто найважливіший орган у судовій системі. Її реформа – №1 серед наших кандидатських зобов'язань перед ЄС. І якщо наступного січня з'їзд суддів не призначить туди вісім членів, ми своє головне завдання по євроінтеграції з тріском провалимо. І ні в якому 2023 році ніякого відкриття перемовин про вступ до ЄС не буде.

У такий нехитрий спосіб Росія намагається вчергове відняти в нас мрію про європейське майбутнє

Ось у такий нехитрий спосіб Росія зараз намагається вчергове відняти в нас мрію про європейське майбутнє. За допомогою одного покидька-росіянина і ще купки зрадників у мантіях, яких на дев'ятому місяці великої війни ніхто так і не збирається викидати з судової системи.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі