Весь світ побачив справжнє обличчя Росії

Окупанти, які взяли на озброєння метод терору проти мирного населення, в результаті програють

Це тероризм. У найбільш відкритому, жахливому вигляді. Весь світ побачив, що 10 жовтня Україна зазнала масованої ракетної атаки з боку ЗС Росії. Вибухи пролунали у кількох українських містах, у тому числі й у Києві. Внаслідок ракетної атаки по Києву загинули мирні жителі, десятки людей отримали поранення.

Не в змозі зупинити героїчне просування ЗСУ, Росія перейшла до того, чим завжди "славилася",– до тероризму

Ворог завдав ударів по дитячих ігрових майданчиках, житлових будинках, об'єктах цивільної інфраструктури. Це була жорстока помста через поразки на фронті. Так, не будучи спроможною зупинити героїчне просування ЗСУ, не маючи можливості протистояти українській армії на полі бою, Росія перейшла до того, чим завжди "славилася", – до тероризму на державному рівні.

Показово, що в РФ не приховують своєї причетності до терактів. Президент Росії Володимир Путін відкрито заявив, що обстріл українських міст вранці 10 жовтня став "відповіддю на теракт на Кримському мосту в Керченській протоці". Про те, що Крим є всім світом визнаною території України, тимчасово анексованою РФ, він вирішив не згадувати.

Про те, що не було детально проведено розслідування, не було чітких доказів причетності України до вибуху Керченського мосту, він також не згадав. Що саме і наводить на думку, що цей вибух було здійснено російськими спецслужбами для того, щоби потім "виправдати" сьогоднішні терористичні атаки Києва та інші українські міста.

Азербайджану такого роду терористичні атаки, на жаль, знайомі

Азербайджану такого роду терористичні атаки, на жаль, знайомі. Ми їх побачили під час 44-денної війни. Коли азербайджанська армія день у день звільняла від вірменських окупантів один населений пункт за іншим. У результаті 4 жовтня 2020 вірменські сили обстріляли Гянджу – друге за величиною місто Азербайджану. Вірменська сторона брехливо стверджувала, що удари завдавалися по військовому аеродрому. Правдою є те, що внаслідок того обстрілу один мирний житель Гянджі загинув, понад 30 мирних жителів отримали поранення.

А в ніч з 10 на 11 жовтня 2020 року внаслідок попадання вірменської ракети "Ельбрус" у чотириповерховий житловий будинок у місті Гянджа загинуло 10 людей та ще 34 особи отримали поранення. Через кілька днів, в ніч з 16 на 17 жовтня 2020 року, новий ракетний удар було завдано по житлових кварталах Гянджі. Одночасно ракетного обстрілу зазнало місто Мінґячевір. Удари було завдано з території Вірменії. За даними МНС Азербайджану, в ході обстрілу Гянджі загинуло 13 людей і було поранено 53 мирних мешканців.

А вже 27 жовтня 2020 року в результаті ракетного обстрілу з РСЗВ "Смерч" села Караюсіфлі Бардинського району загинуло четверо мирних жителів, у тому числі одна дитина, а 13 осіб отримали поранення. Наступного дня, 28 жовтня 2020 року, близько 13:00 вірменські збройні сили завдали удару по місту Барда. Внаслідок удару по території торгових об'єктів загинула 21 людина, близько 70 осіб отримали поранення.

Такі терористичні атаки по мирним азербайджанським містам мали місце під час 44-денної війни. Окупанти тоді, програючи на полі бою, намагалися залякати мирне азербайджанське населення. Так само зараз поводиться й Росія. І результат її дій буде таким же, яким був результат дій Вірменії. Окупанти, які взяли на озброєння спосіб терору проти мирного населення, в результаті програють. Їхня армія буде знищена, а їхнє керівництво змушене буде підписати принизливу капітуляцію.

Спеціально для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі