Зеки та суїцидники – "друга армія світу" тепер виглядає так

У РФ не гребують нічим у спробах поповнити армію новим "гарматним м'ясом"

Президент Росії Володимир Путін підписав указ про часткову військову мобілізацію. Глава Міноборони РФ Сергій Шойгу уточнив, що часткова мобілізація торкнеться приблизно 300 тис. резервістів. Він стверджує, що мобілізація передбачає призов лише тих, хто відслужив та має військово-облікову спеціальність. Безперечно, реальність зовсім інша. Фраза про "часткову мобілізацію" сказана виключно для заспокоєння росіян. Тому що оголошення загальної мобілізації викликало б шок навіть у тих росіян, хто звик схвалювати будь-які злочини своєї влади.

Схвалювати війну в Україні, лежачи на дивані, і йти воювати – зовсім різні речі

Схвалювати війну в Україні, лежачи на дивані, і йти воювати – зовсім різні речі. Навіть при "частковій мобілізації" можливі великі проблеми з виконанням цього указу. Насамперед тому, що всі бачать посилення ЗСУ, їхню блискучу роботу щодо звільнення раніше окупованих територій України.

Власне, саме тому в РФ велася робота щодо відправлення на війну в Україні вʼязнів.

Вже відомо, що вербуванням ув'язнених займається особисто Євген Пригожин, пов'язаний з Кремлем бізнесмен, якого називають власником ПВК "Вагнер". Він особисто літає по в'язницях у європейській частині Росії та агітує ув'язнених їхати в Україну: 14 вересня з'явилося відео, на якому Пригожин пропонує записатися до його ПВК ув'язненим колонії у Йошкар-Олі. Іншими словами, в РФ шукають будь-які способи поповнення своєї окупаційної армії новим "гарматним м'ясом".

Цілком очевидно, що всі вони – суїцидники. Їх просто утилізують в Україні

Цілком очевидно, що всі вони – суїцидники. Їх просто утилізують в Україні. Тому що українська армія має величезну перевагу в мотивації. Українці, серед яких чимало етнічних азербайджанців, борються за Батьківщину. За свою землю, свою оселю, свої сім'ї, за майбутнє своїх дітей. Воюють як справжні герої, про яких складатимуть легенди. Ми, представники Об'єднаної діаспори азербайджанців України, вважаємо своїм обов'язком ще раз наголосити на своїй відданості країні, яка стала для нас другою батьківщиною. Азербайджан був, є і буде стратегічним союзником України, який надає їй гуманітарну допомогу та всебічну політичну підтримку. Азербайджанці України завжди були, є та будуть її патріотами. Хтось із нас воює на фронті, хтось волонтерить. Але ми всі переконані, що перемога буде за Україною. І синьо-жовтий прапор України обов'язково підійметься у Криму, Донецьку, Луганську та на всій звільненій території країни.

Спеціально для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі