Ласкаво просимо в бараки, росіяни. Путін вигадав "порятунок" для РФ

Збройні сили України отримали величезні обсяги засобів для переведення російського озброєння не лише в ремфонд, але й у повний хлам

30 червня якась з веж Кремля занесла до сходняка авторитетів, який росіянам видають за парламент, папір з таким змістом - підправити низку федеральних законів про постачання ЗС РФ в умовах "спеціальної операції".

Законопроєкт передбачає запровадити "особливі заходи в економічній сфері".

"Особливі заходи" передбачають:

- заборонити російським підприємствам відмовлятися приймати державні замовлення на забезпечення спеціальних воєнних операцій;

- дозволити владі в односторонньому порядку змінювати контракти співробітників і умови праці (запроваджувати нічні зміни, скасовувати вихідні та свята).

Пояснювальна записка до законопроєкту повідомляє, що "спеціальна воєнна операція" в Україні виявила дефіцит поставок. Зокрема матеріалів, необхідних для ремонту військової техніки.

Експерти ще до війни казали, що ЗС РФ мають величезні проблеми з ремонтом озброєння, насамперед – у військовій ланці. Але хто ж їх слухав?

А ось Байден слухав. І Джонсон слухав. Тому Збройні сили України отримали величезні обсяги засобів для переведення російського озброєння не лише в ремфонд, але й у повний хлам, який для ремонту непридатний.

Путін підтримав пропозицію про відправку 100 тисяч ув'язнених із колоній на примусові роботи

Поки наші Збройні сили України завзято продукували "хлам". До цієї категорії тепер відійшли 1582 танки, 3737 БМП/БТР, 800 артилерійських знарядь, 246 РСЗВ, 2614 автомобілів. Тим часом санкції набули певного розмаху і сьогодні зупинено єдиний завод з виробництва танків, завмерло виробництво ракет "Калібр", багато підприємств, задіяних в ОПК, працюють неповний тиждень або увійшли в стан гібернації (глибокий сон чи сплячий режим. – Gazeta.ua). Тут і є причина появи на українських теранах heavy metal родом з 70-х років. Бо іншого не лишилося.

Висновок: РФ вимушена запроваджувати надзвичайні заходи в економіці, що може розглядатись як її переведення на військові рейки. За ГУЛАГ-логікою наступний крок - переведення на ті самі рейки робочої сили. Тут нагадаємо, що у липні 2019 року Держдума РФ дозволила ув'язненим працювати на підприємствах поза межами місць відбування покарань. У червні 2021-го Федеральна служба виконання покарань заявила про створення 15 тисяч робочих місць для засуджених до виправних робіт. Для чого передбачалося створювати спеціальні ділянки на підприємствах, а вже у лютому 2022 року Путін підтримав пропозицію міністра юстиції Костянтина Чуйченка про відправку 100 тисяч ув'язнених із колоній на примусові роботи.

Чого б це?

Welcome to бараки, "дарагії расіянє".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі