У "битві зрадників" програє Україна

Порошенко після повернення перейде до "категорії" Медведчука

Державні зрадники, які, коли вірити їхнім опонентам, керують нашою державою з першого дня її існування або претендують на це, поділяються на три категорії. До першої, найнижчої, відносяться практично усі хоч трохи помітні українські політики, чию зраду переконливо та аргументовано доводять численні фахівці та експерти. У цій категорії перебуває, до речі, і чинний президент Володимир Зеленський, якого звинувачують у зраді по тридцять разів на день чи не з першого дня перебування на посаді. До другої категорії віднесемо тих, кого офіційно звинуватили у державній зраді, вручили підозру та обрали запобіжний захід. Донедавна зрадниками "другої категорії" були Віктор Медведчук, який ледь витримує жорстокі страждання під домашнім арештом на своїй розкішній віллі, та Микола Азаров, чия вілла знаходиться за межами України. І нарешті третю, найвищу категорію зрадників представляє поки що лише Віктор Янукович, який відбуває термін покарання за державну зраду також за межами України.

Цього тижня у списку зрадників сталися зміни. Петро Порошенко перейшов із першої категорії зрадників до другої і ризикує після повернення в Україну опинитися поруч із Медведчуком. Але не у камері, а на не менш розкішній віллі під домашнім арештом. У те, що названих зрадників колись засудять, не вірить ніхто, включаючи слідчих, прокурорів та суддів, які цим мають займатися. Єдине, що відбуватиметься: зрадники переходитимуть із однієї категорії до іншої у відповідності до політичної ситуації. Точно можна сказати лише одне – коли вірити нашим політикам, то усі роки нами правили, правлять і правитимуть зрадники. Документам та фактам, які це доводять, не можна не довіряти. Отже, і наступне керівництво, яке ми оберемо на вільних і демократичних виборах теж гарантовано складатиметься зі зрадників.

У те, що названих зрадників колись засудять, не вірить ніхто, включаючи слідчих, прокурорів та суддів, які цим мають займатися

Можна поставитися до цього з гумором, згадавши старий анекдот. У ньому екскурсовод у Парижі попереджає екскурсантів, що довкола повно продажних жінок. А на питання чи є серед них не продажні, відповідає, що є, але вони дуже дорого коштують. Так само як "битва зрадників", яку ми спостерігаємо вже котрий рік, дуже дорого коштує і ще коштуватиме Україні. І самим зрадникам - у тому разі, коли їхню "битву" припинять ті, на чию користь вони нас зраджують.

Микола Несенюк, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі