Електронні цигарки шкодять ерекції

Нікотин впливає на судинну мережу прутня

"Сумну новину приніс я в твій дім, Надія". Це цитата з радянського фільму про голубів та кохання...

Хоча у мене не про голубів, але про надію. Хоча ніт, не про надію, а про безнадійні сподівання.

З'явилася стаття про вплив електронних цигарок (e-cigarettes) та інших електронних пристроїв по доставці нікотину (other electronic nicotine delivery systems - ends) на ерекцію.

Так, всі знають, що на пачках цигарок хтось хтивий пише чорні букви про імпотенцію і рак. Але ж то цигарки. А це ж електронна красива штучка, не смердить, приємно пахне з рота і в таких поважних країнах як Бельгія та Великобританія їх навіть офіційно використовують як заміну табаку для тих, хто хоче кинути палити.

Але ніт. Нікотин впливає на судинну мережу не лише в серці, легенях та шкірі, він зазіхає на святе і грішне - на судинну мережу прутня. Наслідок такого підступного кроку - еректильна дисфункція у чоловіків. Еректильна дисфункція - це нездатність досягти та підтримувати ерекцію, достатню для статевого контакту.

Еректильна дисфункція - це нездатність досягти та підтримувати ерекцію, достатню для статевого контакту

Так, не треба думати, що чоловіча ерекція проста, як швабра. Не завжди чоловіче збудження це ланцюжок: візуалочка - ефект. Але тепер до традиційних порушників особистих кордонів чоловічої ерекції, таких як: психологічний стан, ожиріння, серцево-судинні захворювання, брак фізично активності, додаються і електронні пристрої для доставки нікотину.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі