Білорусь розширює прийом мігрантів. Польщі не позаздриш

Натовпи можуть прорватися і захопити центри європейських міст

Відбулася масована атака так званих біженців на польський кордон з Білорусі. Понад 1000 мігрантів з жінками та дітьми намагалися прорватися на територію Польщі. Ще кілька численних груп ходили вздовж кордону і теж, ймовірно, десь намагалися прорватися.

Польща ввела надзвичайний стан, на допомогу прикордонникам стягнула понад 12 тисяч війська, оголосила 6-годинну готовність для резервістів.

До кордону з Польщею стала стягувати своїй війська і Литва, розуміючи, що натовпи мігрантів можуть піти і до них на територію.

До кордону з Польщею стала стягувати своїй війська і Литва

За усіма правилами воєнної науки, в тилу активізувалися "диверсійні групи". В таборі біженців у Литві – заворушення, плюс ліві активісти і "правозахисники" якраз сьогодні організували мітинг.

За свіжими повідомленнями, принаймні більшість з колони, що здійснила прорив, вдалося заблокувати впритул до огорожі з колючого дроту.

Характерною, що кілька проросійських пропагандистів уже повідомили про "прорив кордону". Вочевидь, у них це заготовлений сценарій. А білоруська влада вже виступила із заявами, де підкреслила, що ці мігранти – мирні люди, нікому нічим не загрожують. Мабуть, мріють про те, щоб поляки почали стріляти в "біженців".

Момент вибрано якраз напередодні наступу морозів. Коли вдарять морози, це означатиме гуманітарну катастрофу у саморобних "таборах" на нейтральній полосі, з жахливою відеокартиною для усього світу. Польщі не позаздриш, а Білорусі тут втрачати немає чого.

Основу для організації "біженців" у проривну силу складають курди, у котрих – давні зв'язки зі спецслужбами РФ

Основу для організації "біженців" у проривну силу складають курди, у котрих – давні зв'язки зі спецслужбами РФ, а також серйозний бойовий досвід – насправді, один із найкращих у світі. Штурм Польщі виглядає організованим та продуманим, сприяння білоруської влади – очевидне.

І це, можливо, тільки початок. Білорусь розширює прийом мігрантів, зараз вони прибувають темпом 800-1000 в день, далі ця цифра може зрости в декілька разів. На обслуговування цих рейсів, можливо, мобілізують 5 обласних аеропортів, цифра може сягнути до 40 літаків у день.

Розглядують сценарії, що ці натовпи можуть прорватися і захопити центри європейських міст, стати там таборами і вимагати від властей їх офіційно прийняти.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі