Конте підходить для "Манчестер Юнайтед"

Роналду незадоволений своєю роллю в команді

Я симпатизую роботі Клоппа у "Ліверпулі". Тому в матчі проти "Манчестер Юнайтед" залишився незадоволеним тільки останнім 35 хвилинами гри, коли манкуніанці погодилися із поразкою та вже догравали його. А так, попри рахунок, гра не була однозначна та безнадійна для господарів.

Я був готовий до того, що у команди Юргена Клоппа може скластися, як у Мадриді, коли вони забили швидкі два м'ячі "Атлетико", але гра та рахунок потім вирівнялися. "Юнайтед" має характер та може повернутися у гру, як це було в матчі проти "Аталанти" в Лізі чемпіонів. Для цього були всі передумови, бо команда Уле-Гуннара Сульшера грала швидко, в один дотик, сміливо, зрозуміло. Перший тайм був рівним у виконанні обох команд. Отримати – 0:4 при такому розкладі – це було несправедливо та жорстоко.

У кінці минулого сезону мені здалося, що манкуніанці знайшли баланс в захисті. З приходом з "Реала" Рафаеля Варана зовсім загубився шведський оборонець Віктор Ліндельофф. Центральна зона позиційно дуже погано відіграла проти "Ліверпуля". Роберто Фірміно своєю рухливістю затерзав захист суперника та створював вільні зони для партнерів. Це була одна із вирішальних дій Клопа для маневрів Жоти та Мохаммеда Салаха.

Можливо, психологічно оборонці "МЮ" втратили віру в себе

Можливо, психологічно оборонці "МЮ" втратили віру в себе. Команда багато пропускає у цьому сезоні. Прихід Варана додав конкуренції та невизначеності в обороні, що точно не йде на користь надійності та зіграності.

Кріштіану Роналду може грати в будь-якій комбінації та в різній побудові з кожним тренером. Він не тягне на себе. Має перевагу у грі на другому поверсі, швидкості, відкривається та реалізує моменти. У Сульшера після приходу Роналду існує певна доля невпевненості. Коли португалець почав говорити про нового тренера в особі Зідана – це не йде на користь команді. У матчі проти "Ліверпуля" Роналду нервував та отримав жовту картку. Це значить, що йому щось не подобається, хоче в грі більшої ролі для себе.

Норвезький тренер не справляє враження людини, яка може досягти результату

Часом гра "МЮ" виглядає доволі симпатично. Команда показує вольові якості. Але норвезький тренер не справляє враження людини, яка може досягти результату.

Щодо його відставки. Ми живемо не у світі емоцій та бажань. Є певні важелі стримування. Відставка буде коштувати клубу певних витрат. Потрібно прорахувати, хто із тренерів може обіймати посаду та зараз не має роботи.

Зінедін Зідан має величезний авторитет. Таким колективом, як у "МЮ", він може управляти. Француз добре віддає гравцям те, що вони вміють робити. У певні процеси він не втручається. Мені дуже подобається гра Поля Погба. Він проявляє невдоволення, що виходить на зміну. У матчі проти "Ліверпуля" Погба отримав червону картку. Це слабкість тренерського авторитета. У Зідана такі речі проходити не будуть.

Потенційним наступником Сульшера називають Антоніо Конте. Італійський тренер може зробити команду під себе. Її склад цьому відповідає. Конте ставить вертикальний футбол, який зараз сповідують манкуніанці. Тому італієць – варіант, який підходить.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі