Якщо влада не буде боронити національні інтереси, її знесе повстанська хвиля

Є велика кількість патріотів, які готові жити і вмирати за свою батьківщину

Приймаючи доповіді про ситуацію на фронті, маю час подивитися навколо себе. Природа стає осінньою. Вода холоднішає. Кольори дерев і кущів яскравішають.

На східному фронті - чергова активізація бойових дій. У Білорусі - російські імперіалісти завершують процес окупації. У політиці України - болото, трясовина. Українців мають за рабів "свої" нувориші, які дорвалися до владного корита та збагачуються на поті та крові українців.

Колись би сказав "внутрішня окупація", але зараз цього не стверджую, бо війна за незалежність. І я не хочу підігравати ворогу.

Отже, внутрішня ситуація в моїй державі справді не найкраща. Зовнішня - теж. Широкомасштабний наступ путінської Росії - це питання часу та Божої волі.

Тож деколи здається, що все погано, що треба скласти руки та віддатися на природні течії. Але це не так!

Є велика кількість патріотів, які готові жити і вмирати за свою батьківщину. Нас - сотні тисяч! РФ і близько не має такої кількості мотивованих бійців.

У них - гарматне м'ясо, виховане на імперській ідеології, яке при першому ефективному спротиві піднімає лапи догори.

У нас є покоління Майдану, яке не має страху і "чинопочитанія". А тому, якщо "банкова" влада не буде боронити національні українські інтереси, то вона буде знесена повстанською хвилею народного обурення.

Українська патріотична молодь - головна запорука перемоги України у війні з зовнішніми та внутрішніми ворогами

Хтось із цих паразитів-"хлопчиків", які займають владні кабінети і грабують український народ, думає, що так буде вічно, бо державники зважають на зовнішню загрозу, а отже - не виступлять проти них. Помиляєтеся!

Дуже скоро прийде час, коли український народ поставить жирний хрест на вас і дасть гідну відповідь зовнішній російській агресії. Для цього у нас - українців - є безмежні можливості. І українська патріотична молодь - головна запорука перемоги України у війні з зовнішніми та внутрішніми ворогами.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі