Вибухи на об'єктах Газпрому рукотворні. Кремль залякує Європу

Якщо ці люди в 1999-му підривали будинки з мешканцями в Москві та Волгодонську, то підірвати залізо для них просто забава

Нова аварія в Газпромі. Вибух на об'єкті з підготовки газоконденсату до транспортування.

А нещодавно, у липні, був вибух на газопроводі "Уренгой - Центр-2". Показово, що "раптом" Газпром став давати росЗМІ інформацію про свою аварійність: "С начала 2021 года на объектах "большого газа" уже было семь аварий: авария на МГ "Пермь - Горький-1" в январе, ЧП на отводе на Качканар и авария на газопроводах "Союз" и "Оренбург - Новопсков" в феврале; пожар на промысле Юбилейного месторождения, в апреле горел отвод на ГРС Белорецк, в мае в ходе ремонтных работ случился пожар на газопроводе "Средняя Азия - Центр-2", в июле - "Уренгой - Центр-2"."

Показовим є заголовок одного з пропагандистських ресурсів: "Газпром столкнулся с угрозой остановки добычи и переработки в Западной Сибири".

Здається мені, що усе це справи рукотворні і мають одне на меті - перемкнути Європу на газ з арктичних родовищ Ямалу через "Північний потік-1", "Північний потік-2" і "Турецький потік". Мовляв, стара інфраструктура Західного Сибіру вже вичерпала свій ресурс, як і маршрут через Україну. А в Європі мають припинити вставляти палиці в колеса новим путінським проєктам, бо буде холодно взимку.

Мають одне на меті - перемкнути Європу на газ з арктичних родовищ Ямалу через "Північний потік-1", "Північний потік-2" і "Турецький потік"

Якщо ці (не)люди в 1999-му підривали будинки з мешканцями в Москві та Волгодонську, то підірвати залізо для них просто забава.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі