Україна має невеликі шанси проти Швеції

Відсутність Ібрагімовича пішла супернику на користь

26 червня почнеться вирішальна стадія футбольного Євро. Стартують матчі 1/8 фіналу.

Вельс - Данія

Ставлю на Данію. Збірна, яка в трьох стартових матчах понад 60 разів ударила по воротах, не може не бути фаворитом. Це команда, яка захоплює. Без Еріксена вона грає навіть краще, ніж із ним. Вельс не зможе спинити скандинавів.

Італія - Австрія

Австрійці сягнули свого піку. Італійці грають у вишуканий тактично футбол. Буде великою несправедливістю, якщо Італія не дійде до фіналу.

Буде великою несправедливістю, якщо Італія не дійде до фіналу

Нідерланди - Чехія

Видається велика перевага Нідерландів, але перше враження може бути оманливим. Голландці мають великі проблеми в грі в обороні й це може підвести їх. Чехи – вже сенсація чемпіонату, їм нічого втрачати. Прогнозую мінімальну перевагу Нідерландів.

Бельгія - Португалія

У груповому турнірі Бельгія дала привід задуматися. Команда не були переконливою. Виняток - матч з Росією. Португальці навпаки ожили в останній грі проти Франції. Хоча Роналду не будуть давати бити пенальті в кожному матчі. Прогнозую, що Де Брейне набиратиме форму з кожним матчем. Бельгійці давно не програвали, вони психологічно впевнені.

Іспанія - Хорватія

Іспанія була "вакцинована" невдачами в перших двох матчах. Тепер ця збірна продемонструвала свою силу. Команда молода, вона має куди рости.

Франція - Швейцарія

Франція перед матчем з Швейцарією має проблему – травмованих флангових захисників. Але запас міцності в чемпіонів світу дуже потужний. Швейцарія – не та команда, яка створить їм проблеми.

Англія - Німеччина

51 на 49. Гра буде в'язкою. Англійці дуже натужно виглядали в групі. Команда не виглядає топовою, грає без емоцій. Однак має найшвидший напад на цій першості.

Швеція – Україна

Швеція має дуже збалансовану гру й гарний склад. Добре, що на турнірі немає Ібрагімовича й немає кому тягнути ковдру на себе. Якщо відкинути емоції, то у футбольному плані в нас шанси невеликі. Ми зі своїми прокуреними легенями потрапили до вагона тих, хто не курить. Може, звісно, втрутитися фарт, розслабленість суперника й інші фактори, але об'єктивно – Швеція сильніша.

Олег Федорчук, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі