Сирний пиріг з томатами – неймовірно смачний і простий у приготуванні

Цей рецепт божественний

Солоний чизкейк або сирний пиріг з томатами - називайте як хочете, сутність від цього не зміниться. Цей рецепт божественний. Крапка. Ви берете житнє борошно, кисломолочний сир, помідори. Бам. У роті вибух. У серці вибух. У мозку вибух. Простота, що емоційно вбиває та перероджує. Ви стаєте щасливішими.

Що робити. Берете 200 г пшеничного борошна, 150 г житнього, 1/2 чайної ложки цукру, 150 г нарізаного чи натертого холодного вершкового масла. Перетираєте то все руками до отримання масляних крихт. Додаєте яйце і перемішуєте. У вас вийшло пісочне тісто. Якщо маса занадто суха, то додайте по 1 столовій ложці холодної води, доки тісто не перестане розсипатися в руках. Зробіть кульку, обгорніть плівкою та відправте тісто остигати від ваших палких рук у холодильник на 20 хвилин.

Робимо начинку 500-600 г кисломолочного сиру (жирність 5%) збиваємо з 3 яйцями, 1/2 ч. л. солі, 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю. Робите блендером бжик-бжик, доки маса не стана кремовою та однорідною.

Охолоджене тісто розкачайте, покладіть у форму, залийте сирним кремом, втикніть помідори чері, посипте орегано та печіть 35-40 хвилин при 180 градусах.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі