Коли Печерський суд заарештує Путіна?

Влада Зеленського продовжує клоунаду, розпочату Порошенком

20 квітня 2021 року Печерський райсуд міста Києва постановив заарештувати колишнього міністра внутрішніх справ Захарченка за звинуваченнями у злочині під час Майдану. Аби винести це сенсаційне рішення, нашому правосуддю знадобилося менше семи років! Я не збираюся глузувати із судді, який ретельно вивчив матеріали справи і ухвалив таке рішення, добре знаючи, що взяти Захарченка під варту він може хіба що у власних фантазіях. Із таким же успіхом ще за сім років цей суд може постановити заарештувати Путіна за те, що той напав на Україну.

Мене інше цікавить – в Україні суди перевантажені тисячами справ, які не рухаються роками. Тисячі людей сидять у СІЗО, очікуючи коли тека з їхньою справою дійде до слідчого, судді чи прокурора. І в цей же час сотні кваліфікованих юристів займаються відвертими дурницями, "досліджуючи" злочини спочатку Януковича, а тепер ось Захарченка і витрачаючи на це роки свого життя та купу бюджетних коштів.

Коли горить хата, слід гасити вогонь, а не робити опис майна, яке піддається небезпеці

Мені скажуть, що є закони, кодекси і таке інше, що вимагає розслідувати "справи Майдану" саме у такий спосіб. А я відповім, що існує ще й здоровий глузд - коли горить хата, слід гасити вогонь, а не робити опис майна, яке піддається небезпеці. Влада президента Зеленського продовжує клоунаду, яку розпочала влада Порошенка. Замість того, аби усіма силами зміцнювати обороноздатність держави, аби врешті перемогти ворога, і нинішня, і попередня влада перекладала папірці, роками доводячи те, що доведення не потребує.

Нам треба не "заарештовувати" ворогів заочно, а захистити від них Україну. Заарештовувати та судити їх будемо після нашої перемоги. А поки що слід нарешті припинити займатися дурницями і не смішити увесь світ оцими заочними "засудженнями" та "арештами".

Микола Несенюк, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі