"Динамо" стратегічно "злило" Лігу Європи

Трубіна перехвалили

Поразки "Шахтаря" і "Динамо", попри зовнішню схожість, усе ж були різними. Кияни демонстративно показали, що для них пріоритетом є внутрішня першість. Саме на цьому постулаті побудована їхня стратегія. І це не безвілля, як могло здатися уболівальникам, це реальна стратегія. Вболівальникам зі стажем, які звикли, що єврокубки завжди будуть нашим пріоритетом, лякатися не слід. Нічого страшного, європейські клуби чинять так само й привозять до нас другі склади.

У грі основного складу "гірників" підстав сподіватися на диво я теж не побачив. Дива бувають, коли після удару блискавки, людина раптом заговорить англійською

У "Шахтаря" ситуація інакша. У клубі голосно обговорювали можливість реваншу, проводили історичні паралелі, налаштовували уболівальників. І це не було порожньою бравадою. В "Шахтарі" завжди все продумано. Однак фінал був більш ніж прозаїчним. Мені не сподобалася реакція запасних донецького клубу. Вони посміхалися за нічийного рахунку, посміхалися, коли "Шахтар" програвав. Тобто були налаштовані аж занадто мирно. У грі основного складу "гірників" підстав сподіватися на диво я теж не побачив. Дива бувають, коли після удару блискавки, людина раптом заговорить англійською. Але щоби дива вмить трапилися з футбольною командою, 11 людьми – такого я не пригадаю.

Мабуть, ми перехвалили Трубіна. Хлопець дуже перспективний. Такий, як і Лунін. Але в силу свого віку він не може керувати обороною, кричати на захисників, "напихати" їм, якщо треба. І це не особливість характеру, це особливість юного віку. Щоби керувати оборонцями так, як це робить Андрій П'ятов, Трубіну треба час.

Олег Федорчук, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі