До млинців із житнього борошна зробіть незвичну начинку з буряком і сиром

Ви будете стогнати від задоволення

Що по млинцях?

З цього рецепту я почну вчити вас готувати з житнім борошном. Бо житнє борошно - це круто.

Отже, для млинців беремо по 250 г житнього та пшеничного борошна, додаємо 4 яйця, дрібку солі, цукор (скільки хочете), та десь 100 мл молока. Змішуєте. Потроху доливаєте молоко (900 мл) та продовжуєте мішати. Додаєте 4 ст. л. олії. Знову змішуєте. Смажите млинці на дуже, дуже, дуже розігрітій пательні. Все. Складно? Взагалі ні.

Якщо хочете зробити до біса незвичну начинку до тих млинців, то запечіть буряк, а потім збийте його у блендері з м'яким сиром (500 г), волоським горіхом (2 ст. л), кунжутом (2 ст.л), несолодким грецьким йогуртом (2 ст.л.), зубчиком часнику та петрушкою з кропом (по 100 г). Сіль і перець за смаком. Ви будете стогнати від задоволення.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі