Мій улюблений рецепт пасти з тунцем. Процес приготування – суцільна медитація
Багато оливок, цибулі й петрушки
Якщо не знаєте, що робити зі своїм життям, то приготуйте пасту. Бо там не процеси, а якась суцільна медитація.
Краще зробити спагеті з тунцем. Ніякого наукового підґрунтя від британських вчених немає, це просто мій улюблений рецепт пасти. Багато оливок, багато цибулі, багато петрушки. Все нещадно рубаєте (я додаю трохи олії, бо так простіше подрібнювати). Рубаєте пристрасно, з підвищеною інтенсивністю, ніби зганяєте весь той стрес, що сидить у вас на плечах та дригає ніжками. Можете покричати в процесі, якщо сильно хочеться.
Спагеті кидаєте в булькаючу воду і уявляєте, що топите свій поганий настрій та розгубленість.
Тепер приступаємо до аромотерапії. Підігріваємо оливкову олію та кидаємо туди часник. Щойно часник запахне і почне зводити вас з розуму, кидайте до нього оливково-цубулево-петрушкову суміш. Помішайте та подумайте про щось хороше. Потім налийте трохи білого вина у пательню і ще трохи - у себе. Вдихніть цілющу виноградну пару. Видихніть. Додайте консервованого тунця. Краще руками, щоб активувати тактильні відчуття і помацати реальність.
Тепер час водних процедур. Налийте у пательню трохи води, в якій варилися спагеті. Повільно, спостерігайте за течією та розслаблюйтеся. Додайте спагеті (тільки не переваріть, вчіться відчувати час або просто куштуйте їжу, коли готуєте). Дивіться на ці гіпнотично довгі макарони. Заспокоюйтеся. Тепер найприємніше. Сир. Багато сиру. І тільки витриманий, бо він має в'язкий смак, що обіймає душу. Натріть сир та відпустіть всі свої тривоги.
Поїжте. Паста прекрасна, ви прекрасні, цей день прекрасний.
Дивіться поетапний відеорецепт. Це окремий вид медитації.
Коментарі