Як приготувати соковите куряче філе із хрусткою скоринкою

Курка Cordon Bleu – це божественна страва

Коли люди чують назву страви – курка Cordon Bleu, то часто вважають, що це щось дуже складне і їм не під силу. Я хочу показати вам, що це абсолютно не так. Це просте поєднання курячого філе із шинкою і сиром. Через таку начинку курка після запікання залишається неймовірно соковитою і ароматною, а завдяки паніровці утворюється апетитна хрустка скоринка. Трохи лимонного соку – і божественна страва готова!

Підготуйте 2 курячих філе – видаліть плівочки, зайвий жир і зріжте мале філе. Відріжте 2-4 слайса шинки і стільки ж твердого сиру.

Акуратно розріжте кожне філе вздовж, не дорізаючи до кінця, щоб утворилася "кишеня". Посоліть і поперчіть курку з усіх боків.

Вкладіть слайси твердого сиру і шинки в розрізи. Якщо сир або шинка занадто виступають за краї філе, можете акуратно підрізати.

Для панірування в окремі миски викладіть 2 яйця, 4 ст. л. панірувальних сухарів і 4 ст. л. борошна. Запаніруйте кожне філе спочатку в борошні, потім в яйці і далі в сухарях. Акуратно викладіть філе у форму для запікання. Випікайте в духовці при температурі 180 градусів 25-30 хвилин до появи рум'яної скоринки на філе. При подачі скропіть куряче філе соком лимона.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі