Луческу у Турині мав зіграти з трьома центральними захисниками

Каштру правильно довірився Трубіну

"Шахтар" дуже раціонально вибудував тактику проти "Реала". Донеччани нагадували боксера, який чекає 12 раунду. Було помітно, що "Реал" на цю хвилину майстерний, технічний, але не має сил ударити й закінчити бій. А якщо вдарить "Шахтар", то в мадридців не буде сил відповісти. Що, власне, й сталося.

Комплімент Каштру. Тренер ризикнув виставити на найвідповідальнішу гру молодого воротаря Анатолія Трубіна, маючи в запасі голкіпера збірної Андрія Пятова. І виграв. Прекрасно зіграв у центрі захисту Вітао.

Тайсон зловживав забігами із м'ячем, під кінець свого перебування на полі остаточно заблукав.

"Реал" підходив "Шахтарю" тактично. З такими командами "гірники" люблять грати. Інша справа – німецькі клуби. Донеччанам бракує атлетизму в матчах із такими суперниками як "Боруссія".

Нинішній "Ювентус" – повна протилежність "Реалу". Тактично вміла, вдало застосовує ротацію. Натомість ротація Луческу привела до несподіваних наслідків. Миколенко, який вже звик грати в центрі оборони, розгубився на своїй рідній позиції лівого захисника. Два із трьох голів на ньому. Увесь захист "Динамо" виявився неготовим до протидії Роналду та Мораті. Особливо з великим навантаженням працював центр. Мені здалося, що це був матч, де киянам треба було спробувати зіграти з трьома центральними захисниками.

Цього разу розчарував Родрігеш. Загравався, не бачив партнерів і перетримував м'яч.

Навіть якщо "Динамо" програє "Ференцварошу", це не перекреслить якісну роботу Луческу

Сподобався коментар Луческу. Він не шукав суддівських помилок там, де вони були, а об'єктивно визнав, що його команда молода і не готова зіграти на такому рівні. Є час попрацювати над усуненням помилок.

Останній євроматч року – проти "Ференцвароша". Малоімовірно, але "Динамо" може його програти. Навіть якщо таке трапиться, чого б не хотілося, це не перекреслить якісну роботу Луческу за пів року перебування в "Динамо".

Олег Федорчук, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі