Не ігноруйте м'ясо криля. Воно смачне і корисне

Додавайте його, куди хочете. Правил немає

Знайомтеся: м'ясо криля. Багато хто шокується, коли його бачить, не знає що воно таке і тому ігнорує. Не треба так робити, бо це прикольна тема. По факту, м'ясо криля - то просто дуже маленькі креветочки, що зібрані в одній банці. Їх виловлюють в Антарктиці, чистять для вас, готують і одразу консервують. Все. Ви купуєте, відкриваєте банку, додаєте в їжу та відлітаєте від задоволення. Бо круті смак та структура (ще криль до біса корисний).

Як їсти м'ясо криля та куди додавати? Криль - це один з тих продуктів, від якого в роті стає добре, бо там офігезна щільність. Типу ви такі їсте, думаєте "інтєрєснєнько" і хочеться ще. Тому кидайте м'ясо криля, куди хочете - правил немає. В салати (будь-які овочеві), пасту, сендвічі, на сніданок з яєчнею/скрамблом та петрушкою, в піцу, юзайте як начинку чи додавайте в соуси. Обмежень немає. Це просто зручно та швидко.

Де шукати м'ясо криля? За моїми спостереженнями, воно є майже в усіх магазинах на полицях з консервованою рибою. Просто спробуйте.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі