Клецов уже мав би бути в СІЗО. Але навряд чи держава хоч якось відреагує

За місяць Україна позбудеться в майже легітимний спосіб ще величезного кавалку території, котра "увійде в союз" з терористичними ЛДНР

У Миколаєві "слуги" висунули до міськради спонсора ЛДНР Єгора Клецова. Після здіймання скандалу в соцмережах і публічного привернення уваги Арахамії Клецов заявив, що передумав балотуватись від "слуг".

Кадрова політика "слуг" розвивається в закономірному керунку: от вже і до Миколаївської міськради від партії влади балотується фігурант "Миротворця", котрий утримував грошима і лікував терористів, підстрелених ЗСУ і добровольцями. Такий собі Єгор Клецов. Шкода йому було братушек. Настільки, що зривав мобілізацію до ЗСУ.

А коли товаришу "кандидату від влади" публічно нагадали, де би він мав бути за свої "подвиги", він подав заяву до поліції про погрози.

Нам всім був більш-менш зрозумілий контингент ОПЗЖ і шаріївців - ми розуміли, які кадри там осідають. Але якщо навіть в партії влади тепер отаке - відвертий сепаратист, колаборант, співучасник злочинів терористів, фігурант "Миротворця". Значить, ми були і про ОПЗЖ та шаріївців надто хорошої думки?

"Слуги" ж бодай формально десь якось твердять, що вони "за Україну" - і в них отакі кадри. А кремлівський пул навіть не пробує маскувати ворожу риторику. То що ж тоді ОПЗЖ і шаріївці творитимуть після 25 жовтня, коли візьмуть під контроль владу в найбільш чутливих регіонах? Зеленський хоч тепер зрозуміє, що це цілком реальна і конкретна загроза суверенітету і територіальній цілісності держави? Що кремлівський пул треба знімати з виборів під будь-якими приводами і забороняти?

Кремлівський пул треба знімати з виборів під будь-якими приводами і забороняти

Бо за місяць Україна позбудеться в майже легітимний спосіб ще величезного кавалку території, котра "увійде в союз" з терористичними ЛДНР.

Ну і, звісно, Нацполіція зобов'язана відкрити справу не проти Кіпіані, Зелінського і Лінька, а проти отакого кандидата від влади, навіть якщо вже колишнього кандидата. Ну і СБУ має тут широкий фронт робіт.

Лінько ніби привернув увагу Арахамії і той типу зробив для себе вражаюче відкриття - ну треба ж, які дивні штуки трапляються при підборі кадрів! А за пів години в Клецова на сторінці з'явилась заява "я вирішив не йти до міськради від "слуг".

От тільки злочинних діянь Клецова, відповідно до ст. 110 і 111 ККУ (може, і 114, "Шпигунство" - тут вже мають СБУ і СЗР розбиратись), це не скасовує. Клецов теоретично мав би бути в СІЗО СБУ ще сьогодні до вечора. Але ми з вами, на жаль, розуміємо, що навряд чи держава хоч якось відреагує. А от справи проти патріотів найпевніше будуть відкриті.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі