Зеленський за кошти платників податків піарить "Слугу народу"

Це називається адмінресурсом. І у Європі не вітається

8 вересня президент Володимир Зеленський відвідав Суми і Житомир.

Я так розумію, що маленькі області можна і по дві на день інспектувати. А великі – весь день на область. Згадалося з Романа Карцева: "вчера были по пять, ну очень большие".

А так, що сказати: балаган як балаган. Постановочне шоу. Багато проплачених сюжетів на усі місцеві телеканали. Щоб піпл плакав і підвищував свою електоральну продуктивність.

Всюди презентували кандидатів у мери і показали списочний склад у місцеві ради.

Якщо комусь не ясно: президент у свій робочий час за кошти платників податків у двох обласних центрах був обличчям входу для партії "Слуга народу". Такий маркетинговий хід. За наші гроші.

Президент у свій робочий час за кошти платників податків у двох обласних центрах був обличчям входу для партії "Слуга народу"

Впевнений, що такі візити по шаблону будуть у всіх областях. Це називається адмінресурсом. І у Європі не вітається.

А ви помітили закономірність? Минулого року Зе! їздив і розпікав місцеве боярство. Публічно давав шалабанів, шукав чортів. А зараз попустило.

Так, і Лукашенко не в тренді. І як ти попустиш мера, якщо у нього рівень довіри в конкретному місті більший за твій. Лишається лише стрічки перерізати.

Ще одна закономірність: від "слуг" і у Сумах, і у Житомирі у обласні та міські ради йдуть багато забудовників. Це вже схоже на тенденцію. Зеленський може і не знати, і його хтось веде в темну. А йому що? Скажуть, ось у Сумах Віктор Федорченко – прекрасний забудовник. Беремо у верх списку. Ага. А потім вони безкоштовно собі ділянок навикручують.

І питання: занос в Офіс президента вже був, чи тільки очікується? Занос з якими нулями?

Але про це на брифінгах Володимир Олександрович тактовно промовчав.

Єдина відмінність у візитах до Сум і до Житомира в тому, що в Житомирі губернатору дали слово, а сумському тільки аплодувати іншим дозволили.

І ще в Сумах показали дно і вершину.

В Сумах показали дно і вершину

Дно. Зеленського зустрічали в обласному театрі. Володимир Олександрович, як шубу з барського плеча, пообіцяли театру статус національного. До нього за це почали піддобрюватися. Такого славоблудія я в житті не бачив.

Вершина. Порадували сумські журналістки. Спочатку незручне питання про методи відбору кандидатів у мери задала Лєна Адаменко.

А потім Анна Валевська запитала про ефективність поїздок Зеленського по країні. І відразу Зеленський назвав її прислужницею колишнього президента. Ну так, якщо теплою водичкою не поливаєш – ти порохобот. От інша справа в театрі. Там молодці.

А потім закрутився тролінг.

Журналістка сказала, що будівництво доріг - не повноваження президента.

"Так, це не мої повноваження. Але я хочу відповідати за все, що у нас відбувається. Це головне повноваження президента", - відповів Зеленський.

Він сам визнав свою відповідальність. Значить, і за тих, хто сидить по вині Авакова. За суддю Вовка, який віддає Суркісам $350 млн. І ще за одного суддю Вовка з Окружного адміністративного суду міста Києва. Він відповідає за дурню від Вітольда Фокіна, якого призначив у ТКГ. І за зраду держави у справі "вагнерівців".

Ну, він же сам так заявляє.

І обережно так до прихильників Зе! стукаюсь: "хуже не будет?"

А то передчуття…

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі