Як вибрати смачне морозиво

Можна приготувати десерт вдома і сильно пишатися собою

На пачках морозива є літерки ДСТУ та різні циферки. Якщо знати, що це таке, то можна обрати смачне морозиво на ізі. ДСТУ - це просто державний стандарт. Циферки поруч - індикатор того, які складові є в морозиві.

- ДСТУ 4733 - це топ морозиво, саме таке ви маєте шукати. Бо це означає, що у складі лише класні інгредієнти: справжнє молоко та вершки. Тобто класні тваринні жири, які формують правильний та насичений смак морозива, не замінили на щось дешеве та неприкольне.

- ДСТУ 4735 - це як раз той випадок, коли виробник вирішив трохи схитрити, додав у морозиво рослинні жири та вбив весь сенс.

- ДСТУ 4734 - значить, що у ваших ручках фруктове морозиво.

А якщо ви хочете зробити вершкове морозиво вдома і сильно пишатися собою, то ловіть рецептик. Злегка збийте 2 яйця та 120 г цукру. Нагрійте 420 мл молока (до появи першої пари або 60 градусів), а потім влийте до яєчної суміші та змішайте. Варіть на малесенькому вогні, доки суміш не почне трохи гуснути (82 градуси). Важливо: обов'язково помішуйте постійно і так, щоб діставатися лопаткою дна сотейника. Дайте суміші охолонути, влийте 33% вершки (120 мл), перемішайте та поставте в морозилку. Кожні 30 хвилин діставайте морозиво та злегка його перемішуйте. Так потрібно зробити 5 разів. Це для того, щоб морозиво було ніжнесеньким.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі