Сливи зменшують ризик серцево-судинних захворювань
Плід багатий на вітамін Е
Ви любите сливи? Якщо ні, то варто до них придивитися!
До складу слив входять вітамін C, провітамін А, сахароза, харчові волокна, органічні кислоти, азотисті, дубильні, пектинові речовини, макро- і мікроелементи. Вони містять активні речовини флавоноїди, а саме антоціани, які надають їм фіолетовий відтінок.
Корисні властивості плоди зберігають і після переробки
Цікаво, що за вмістом вітаміну Е слива є одним з лідерів серед фруктів. А свої корисні властивості плоди зберігають і після переробки.
Ті люди, хто споживає багато овочів і фруктів, які є джерелом флавоноїдів, відзначаються кращим здоров'ям, менше страждають на хвороби серцево-судинної системи і новоутворення.
Саме зараз в нас йде сезон сливи. Користуйтеся цим!
Коментарі