Сливи зменшують ризик серцево-судинних захворювань

Плід багатий на вітамін Е

Ви любите сливи? Якщо ні, то варто до них придивитися!

До складу слив входять вітамін C, провітамін А, сахароза, харчові волокна, органічні кислоти, азотисті, дубильні, пектинові речовини, макро- і мікроелементи. Вони містять активні речовини флавоноїди, а саме антоціани, які надають їм фіолетовий відтінок.

Корисні властивості плоди зберігають і після переробки

Цікаво, що за вмістом вітаміну Е слива є одним з лідерів серед фруктів. А свої корисні властивості плоди зберігають і після переробки.

Ті люди, хто споживає багато овочів і фруктів, які є джерелом флавоноїдів, відзначаються кращим здоров'ям, менше страждають на хвороби серцево-судинної системи і новоутворення.

Саме зараз в нас йде сезон сливи. Користуйтеся цим!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі