Малиновський почав розуміти вимоги тренера Гасперіні

Руслану треба підтягнути гру в обороні

Руслан Малиновський в останніх двох матчах за італійську "Аталанту" двічі забив і став одним з найкращих гравців. Я би не став говорити про Малиновського, як гравця, який вмить став цікавим італійським топ-клубам – "Ювентусу", "Інтеру", "Мілану". Поки він провів кілька вдалих матчів.

Хлопця я знаю давно, бо він мій земляк з Житомирщини. Його перший тренер – мій товариш. Коли Малиновського вигнали із "Шахтаря", його, 16-річного пацана, привезли до мене у Вінницю, де я тренував "Ниву". Однак на той момент він був дійсно сируватий для великого футболу.

Коли Малиновського вигнали із "Шахтаря", його, 16-річного пацана, привезли до мене. Однак на той момент він був дійсно сируватий для великого футболу

Найперше, що треба зробити Руслану, аби підвищити інтерес до себе – стати "залізним" гравцем основного складу "Аталанти". Друга важлива складова – гра в обороні. Малиновському треба підтягувати цей компонент.

Зараз українець почав розуміти вимоги тренера Гасперіні, але це лише початок шляху.

Його "Аталанта" другий рік поспіль викликає захоплення у футбольної Європи. Секрет успіху простий. Тренер – топкласу, який уміє швидко поставити гру. Президент – розуміє це і не скупиться платити тренеру величезну, як для "Аталанти", зарплату – 2,5 млн, це більше, ніж у наставників "Мілана" та "Лаціо". У Бергамо Гасперіні має усі умови для творчості.

Олег Федорчук, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі