Михайличенко не знає, як рятувати гру

Матч проти "Шахтаря" не такий важливий, як фінал Кубку

Не став би драматизувати поразку "Динамо" від "Десни". У попередніх матчах команда Олексія Михайличенка також мала проблеми. Перед цим у важкій грі змогли дотиснути "Колос". Був непростий матч у Запоріжжі проти "Зорі", де все вирішилося в останні 20 хвилин. Навіть проти "Олександрії" в Києві, хоч і перемогли – 5:1, у першому таймі було не все так переконливо.

У Чернігові гості недооцінили суперника. Дві причини – слабка гра "Десни" проти "Зорі" і швидкий гол Циганкова. Після нього господарі почали грати розкуто. Динамівці виявилися до цього неготовими.

У Чернігові гості недооцінили суперника. Дві причини – слабка гра "Десни" проти "Зорі" і швидкий гол Циганкова

По грі більше справедлива нічия, але вдома навіть стіни допомагають. Десь є провина Георгія Бущана у третьому пропущеному м'ячі. Він рятував команду до цього, але тут помилився позиційно.

Зовсім розчарували окремі легіонери "Динамо".

Мухаммед Кадірі дуже багато програв на позиції центрального захисника, має проблеми зі швидкістю. Ібрагім Каргбо може виходити на заміну, але не грати в "старті". Брати молодого іноземного футболіста не зовсім правильно. Молодими мають бути власні вихованці. Легіонери повинні відразу показувати рівень.

Пауза у тренерській роботі для Олексія Михайличенка стала важкою. Якщо щось йде не за планом, то він не розуміє, як виправляти ситуацію. З'являється нервовість? яка передається гравцям.

В суботу "Динамо" грає важливий матч проти "Шахтаря". Потрібен правильний підхід до поєдинку. Динамівці не мають забувати – це не фінал, він буде за кілька днів. Там важливіше перемогти, бо трофей. А можливу осічку у поєдинку проти "Шахтаря" можна буде виправити у майбутньому – зокрема, в домашньому поєдинку проти "Зорі".

Олег Федорчук, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі